Skip to main content
Hjem » Våre dyr » Ikke alltid virker rådene du har fått, eller kursene du har gått
Sponset

Langt inne i skogen, en times biltur nordøst for Haugesund, finner du Tunge hundesenter – et lite hundeparadis som inneholder det meste innenfor hund.

Trenger du hjelp til å omplassere hunden din? Vi har omplassert over 3000 hunder og kan hjelpe deg med å finne et varig, godt hjem der hunden får det den trenger. Du må levere den hit så vi får bli kjent med den. Da er det lettere å finne en god match med ny eier. Vi er nøye med å få mest mulig informasjon om hunden til ny eier, i tillegg til at helseattest, vaksinasjon og alle kontrakter og underskrifter er på plass. Hunden får også med seg tingene sine. Dersom hunden har problemadferd. jobber vi med dette, finner egnet eier og følger opp i nytt hjem.

Vi har mange flere henvendelser fra folk som ønsker hund enn det vi har hunder, så ønsker du en hund, er det fint om du følger med på hjemmesiden vår! Vi har ikke venteliste, men jobber med hver hund individuelt.

Ikke alltid virker rådene du har fått, eller kursene du har gått. Mange sliter seg ut på en krevende hund som ikke vil høre. Da kan du levere den til oss for trening i tre uker. Det kan være lettere å få ting på plass i et nytt miljø, uten de gamle triggerene rundt seg. Hunden får aktivisert og sosialisert seg med andre hunder, og trenes jevnlig. Opplegget inkluderer ubegrenset samtrening/instruksjon i etterkant. Dette er den viktigste delen, og alle som deltar i hundeholdet bør være med, og vi har overnatting. Dette er et «skippertak» som får kontrollen og gleden tilbake i hundeholdet, og mange kjenner rett og slett ikke hunden sin igjen.

Fakta

Tunge hundesenter var en barndomsdrøm som ble realisert i 1987, og senteret har i dag stor fin kennel med røkter 24 timer til stede, der vi har hunder i hundepensjonat, hunder til trening, hunder til omplassering, problemhunder til observasjon, rehabilitering, med mer. I tillegg er det treningsbane og store luftegårder her. Vi har også hytter for overnatting.

Av Tunge hundesenter

Next article