Hjem » Valentine's day » Romantiske opplevelser i historiske omgivelser
Sponset

Hva er bedre enn å dele gode opplevelser som du og din kjære kan se tilbake på med gode minner? Et romantisk opphold på et av De Historiske sine hoteller kan være en slik opplevelse.

De Historiske er en hotellkjede utenom det vanlige med en samling uavhengige og helt særegne hoteller og spisesteder. Tradisjonelt er det nok mange som forbinder De Historiske med hoteller som er lokalisert blant fjord og fjell ute i distriktene. Mange av hotellene har en slik beliggenhet, og der er ofte omgivelsene en naturlig kulisse som forsterker opplevelsene, men kjeden har også mange flotte hoteller i de norske byene. De har hoteller over hele Norge, og derfor vil de aller fleste finne et historisk hotell i nærheten av der de bor.

En hyggelig ramme for romantikk

– Vårt aller viktigste fokus er å gi gjestene våre gode opphold i en spesiell atmosfære, med gode matopplevelser, et rikholdig utvalg av god drikke, flotte rom og kanskje aller viktigst – et hyggelig og engasjert vertskap som ønsker gjestene velkommen og tar godt vare på dem. Denne helt spesielle totalopplevelsen gjør at våre overnattingssteder egner seg spesielt godt for romantiske opphold hele året over hele landet, sier Nils Henrik Geitle, som er administrerende direktør i De historiske.

Tradisjon og variasjon

Det beste med De Historiske er at ingen av hotellene er like. Alle har sin særegne sjarm og bærer på sine egne spennende fortellinger. Et eksempel er Britannia Hotell med en 148 år lang og ærverdig historie i Trondheim. Når Britannia gjenåpner etter en omfattende totalrenovering denne våren blir det kanskje landets aller beste hotell med høy internasjonal standard. I Lofoten kan De Historiske friste med spennende rorbuanlegg i Nusfjord og på Svinøya, eller hva med å ta turen til fasjonable Engø Gård som byr på fantastiske matopplevelser i landlige omgivelser på Tjøme? Eller kanskje det eksklusive designhotellet Bergen Børs Hotel som åpnet i fjor? Mulighetene er med andre ord mange.

Romantiske pakker

Om du vil gi bort en romantisk gave for å feire valentinesdagen med kjæresten er det greit å vite at mange av hotellene har laget egne pakker som gjerne inneholder musserende vin eller champagne, sjokolade, middag og oppgradert rom. Listen over fornøyde gjester og gode tilbakemeldinger er formidabel. For eksempel skrev Torstein Hatlevik disse ordene om oppholdet han hadde hatt på Haaheim Gaard på Tysnes i Sunnhordaland:

– Du godeste for en plass – nydelig beliggenhet, knallgod mat, sjarme i hver krinkelkrok, nydelige blomster på bordene og tidenes beste vertskap! Vi kommer igjen!

Norges beste utvalg av romantiske opplevelser kan du lese mer om på www.dehistoriske.no.

Neste artikkel