Hjem » Sommerstemning » Sommerstemning hos den Lille Dyrehage
Sponset

På Brokelandsheia ligger kanskje landets mest spesielle dyrepark. Den er stadig under utvikling og har også i år flere nyheter. Et helt nytt amfi med en flott scene som skal underholde publikum hver dag er kun én av de!

Den Lille Dyrehage er stort for de små. Her kommer du ekstra tett på dyrene og du får en hel dag med spennende opplevelser. Her er målet at gjestene skal få unike opplevelser med både dyr og personalet som jobber her. Vi strekker oss langt for at dyrene skal ha det best mulig. Samtidig som gjestene skal få en uforglemmelig dag.

Årets nyheter

Foto: Den lille dyrehagen

Sommershow

Et stort og flott amfi i naturstein med tilhørende scene skal gi gjestene gratis underholdning hele fellesferien! Hver dag klokken 14 er det ulike artister som står for underholdningen. Buktaler Erik Mogeno, tryllekunstner Daniel Larsen, klovnene FIX FAX og Vitenshow for å nevne noen. Den Lille Dyrehage har også sitt helt eget slangeshow.

Jungelløypa

En helt ny klatreløype er på plass og gir de minste gjestene store utfordringer. På toppen ved kenguruene kan de klatre, slenge seg og balansere gjennom løypa i trærne. Foreldrene kan sitte på benkene i skogen eller bli med barna i løypa.

Foto: Den lille dyrehagen

Foto: Den lille dyrehagen


Møt Daglig leder Terje Jensen og Dyreansvarlig Nils Harald Reiersen

Vi ønsker å begeistre våre gjester og inspirere til varig respekt og beundring for levende dyr og miljøet.

De mest populære attraksjonene

Regnskogen

Norges største regnskog er på hele 1200 kvadratmeter og er spekket med opplevelser! Her bor Norges største slange Pippi. En grønn anakonda på nesten seks meter. Småaper, øgler, lemurer og mange andre smådyr lever fritt i jungelen. Blant 200 ulike plantearter kan gjestene gå på ekspedisjon og oppdage alle de ulike regnskogsdyrene. Krokodiller, slanger, flaggermus og fisk finner du på veien. Her møter du også Jungelforskeren som bor i en egen feltstasjon. Han gjør mye artige oppdagelser som han gjerne forteller deg om.

Foto: Den lille dyrehagen

Slangejungelen

Tør du gå inn? Her lever nemlig slangene helt fritt. Og du rusler rundt på stien blant slangene. De lever på bakken, i trærne og til og med midt på stien. Denne opplevelsen er ikke for de feigeste. Men selvfølgelig helt ufarlig.

Foto: Den lille dyrehagen

Verdens giftigste slanger

Inne i feltstasjonen finner du noen av de aller giftigste slangene i verden. Her kan du se og lære mer om ulike huggormer, kobraer og klapperslanger. Du får se dem på nært hold, men trygt bak glasset. Dette er faktisk den eneste plassen i Norge du kan oppleve dem.

Barnas Seter

En vinner for de minste. Her møter du grisene og geitene. De elsker besøk og det er veldig stas for de minste å klappe og kose dem. Bli med dyrepasseren når de får mat, så kanskje du kan gi noe du og.

Kenguruparken

Gå inn til kenguruene. Ja, du leser riktig. Her kan du faktisk gå inn til kenguruene og besøke dem helt uten gjerder mellom. Mens gjestene går på stiene gjennom anlegget, hopper kenguruene rundt på hele området. Her finnes det både Grå kjempekenguru og mindre Wallabier. Emuene har et eget område inne i anlegget.

Foto: Den lille dyrehagen

Foto: Unsplash

Surikatene

Hos surikatene er det aldri kjedelig – det er alltid noe som skjer her. De leker, krangler, jobber og leter. Noen skal finne mat, noen er barnevakt, noen holder vakt, mens andre bare ligger og sover. Len deg mot gjerdet og studér den aktive flokken og hvordan de lever.

Lek og aktivitet

Blant alle dyrene kan du bryte av dagen med flere lekeområder. Lekeapparatene er plassert strategisk med mange sitteplasser rundt. Her kan foreldrene slappe av mens barna koser seg. De store «action skliene» er en sikker vinner. I hinderløypa møtes mange utfordringer når du beveger deg gjennom løypa.  Naturstien er spennende og lærerik for hele familien. Dagen topper seg med vårt fantastiske sommershow hver dag i fellesferien.

Foto: Den lille dyrehagen

Besøk oss allerede idag!

Tekst: Den Lille Dyrehage

Neste artikkel