Skip to main content
Hjem » Sommerstemning » Klar for sommerens kuleste hopplevelse?
Sponset

Når du merker at det er på tide å komme seg ut av solsteken i sommer, er et besøk til Norges kuleste trampolineparker en strålende idé!

Parkene er fullspekket med spennende aktiviteter og varierte attraksjoner for både liten og stor. Med søkelyset på sikkerhet, fantastiske hopplevelser og noe som passer for alle og enhver, er alt lagt til rette for å finne sin nye sommeraktivitet sammen med familien.

– Det er fantastisk å se hvor mange glade mennesker som kan samles og ha det gøy sammen, og det aller kuleste er å se to, kanskje tre generasjoner på trampolinene samtidig, sier Even S. Ingebrigtsen, markedskoordinator for Rush trampolineparker.

Arrangementer for de fleste

På Rush kan man feire bursdag, arrangere utdrikningslag, ha bedriftsarrangement, avslutninger for idrettslaget eller skoleklassen – en del bruker også parken til avslutningsfester med venner som flytter. Det er også mange gøye fritidsaktiviteter, slik som Rush camp i ferier og flere ulike typer trampolinekurs gjennom året.

– I mitt hode er det ingen tvil – alle elsker å hoppe! Vi har arrangementer som passer for de aller fleste. Spesielt populært er det å feire bursdag hos oss, og du kan se at barna lyser opp når de kommer inn dørene. I tillegg er det fint å tenke på at det blir en god og enkel opplevelse for foreldrene – de kan være sikre på at barna blir fornøyd, og de kan faktisk få slappet av og nytt dagen med bursdagsbarnet, fortsetter Even.

BURSDAG PÅ RUSH

I tillegg til våre supergøye bursdagsfeiringer har Rush bursdagstilbudene: Supermandag, Quiz-tirsdag, Glow party på onsdager og Rush After Dark Party.

Foto:Rush

Spennende attraksjoner

Det er gode muligheter til å utfolde seg hos Rush. De innendørs aktivitetssentrene finnes på hele ni steder i Norge. Parkene har spennende attraksjoner, i tillegg til trampoliner på vegger og gulv. I en Rush-park kan man blant annet øve på hopp og triks, kaste seg ut i groper fra høye tårn, og kjempe som en gladiator på den gøyale Battle-Beam’en. Flere av parkene har også superkule Rush slides, kanonballbaner, Multisport arena og Wipe-out.

Det nyeste tilskuddet til Rush-familien finner du i Bærum. Her tilbys det en rekke forskjellige utfordringer som kan appellere til de fleste.

– Rush After Dark arrangeres i alle Rush-parker, og tilbyr en helt særegen stemning og er et konsept der vi demper belysningen i parken, skrur opp volumet på musikk og kjører full party-stemning med selvlysende trampoliner og utrolig kule diskolys. Det passer gjerne bedre for de litt eldre barna, men vi har allerede hatt mange grupper i forskjellige grupper. Alt fra 10 til 18 år, sier Daniel Sørensen, daglig leder i Rush Bærum.

Foto: Rush

RUSH AFTER DARK PARTY!

– Har du noen gang prøvd å leke hemmelig agent hvor man må snike seg gjennom lasere for å kunne komme seg frem til målet? Hos oss har man muligheten til akkurat det! I tillegg har vi blant annet Valo Jump der det er en stor TV med videokamera slik at man kan spille interaktive spill hvor man vil kunne se seg selv på skjermen, fortsetter Daniel.

I tillegg til morsomme aktiviteter har parkene egen café hvor man kan nyte kald og varm drikke, og deilige småretter. Etter en aktiv hoppeøkt fortjener man kanskje litt ekstra påfyll?

– Personlig mener jeg at Rush Trampolinepark er et sted som kan passe for mennesker i alle aldre. Liker man å være i aktivitet er Rush stedet å være. Vi har for eksempel et tilbud på torsdager fra kl. 20-21 vi kaller Voksensprett, når parken er åpen kun for de voksne. Også har vi naturligvis noe for de aller minste, nemlig Minisprett som er hver lørdag og søndag mellom kl.09.00-10.00. Her har man en gylden mulighet til å ta med seg barnet og tilbringe litt kvalitetstid, avslutter Daniel.

Foto: Unsplash
Rush trampolinepark finner du i Bærum, Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Drammen, Hamar, Haugesund, Larvik og Asker. 

Rush Summerpass

Rush trampolinepark holder åpent hver eneste dag i hele sommer, og tilbyr også Rush Summerpass
som gir deg to timer hopping hver dag fra 20. juni til 18. august

for kun kr. 749,-

Tekst: Christine Grieg-Lie, COO

Next article