Hjem » Sommerstemning » Klar for en fantastisk hopplevelse i Norges kuleste trampolinepark?
Sponset

Trampolineparker er i vinden som aldri før, og Rush-parkene er fullspekket med spennende aktiviteter og varierte attraksjoner for både liten og stor. Med stort fokus på sikkerhet, fantastiske hopplevelser og smittevern, er alt lagt til rette for å finne sin nye favorittaktivitet sammen med hele familien.

– Det gøyeste med å jobbe i Rush er å se alle barn og unge som sitrer av spenning før de skal inn i parken. De klarer nesten ikke vente til det er sin tur, og får et skikkelig adrenalinrush når de kommer inn og utfordrer seg selv på de ulike aktivitetene. Legger man feriestoppet til en Rushpark, så er det ikke bare den gode følelsen ved at kroppen er i bevegelse som er gevinsten. Humøret stiger, og også latter-muskulaturen får god trening, sier Michael Johansson som er operativ leder i Rush Norge.

– De som tror at parken kun er for barn og unge, de bør ta seg en tur og teste ut Norges kuleste trampolinepark. Det å bevege seg ut i et eldorado av trampoliner gjør godt for mestringsfølelsen, også for oss voksne, fortsetter han.

Rush er et innendørs aktivitetssenter med trampoliner på vegger og gulv. Book ditt besøk her!

Rushparkene har mange spennende attraksjoner i tillegg til trampoliner på vegger og gulv. Foto: Rush Trampolinepark

Innendørs aktivitetssenter

Skal du reise rundt i Norge, har du gode muligheter til å utfolde deg selv hos Rush. Parkene er et innendørs aktivitetssenter med mange spennende attraksjoner i tillegg til trampoliner på vegger og gulv.

Du kan blant annet øve på hopp og triks, kaste deg ut i groper fra høye tårn, spille kanonball på tramplinebane og kjempe som en gladiator på den gøyale battle-beam’en. Flere av Rushparkene har også superkule Rush-slides, multisportarena, wipe-out og laser maze.

Her kan du blant annet øve på hopp og triks, kaste deg ut i groper fra høye tårn og spille kanonball på tramplinebane. Foto: Rush Trampolinepark

Deilig mat og arrangementer

I tillegg til varierte aktiviteter har parkene egen kafé hvor man kan nyte kald og varm drikke og deilige småretter. Kanskje det kan friste med de superpopulære Rush-wingsene etter hoppeøkten?

Rush trampolinepark finner du i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Drammen, Hamar, Haugesund og Larvik.

I parkene kan man hoppe i 1, 1.5 og 2 timer. I tillegg er det gode muligheter for å feire bursdag, ha utdrikkingslag, bedriftsarrangement, avslutninger for idrettslaget, skoleklassen og så videre. Det er også mange gøyale fritidsaktiviteter, slik som Rush camp i ferier, og flere ulike typer trampolinekurs gjennom året.

Velkommen til et skikkelig Rush! Book ditt besøk her!

Fakta

Les mer og bestill billetter til ønsket park på www.rushtrampolinepark.no

Tekst: Christine Grieg-Lie

Neste artikkel