Skip to main content
Hjem » Sommerstemning » Årets nyheter i Den Lille Dyrehage
Sponset

Verdens giftigste slanger er for første gang i Norge. Besøk feltstasjonen til Dr. Eilert Waldemar Nielsen. Her lærer du mer om verdens giftigste slanger, og du kan studere dem trygt med glass i mellom, men likevel på nært hold.

Slangejungelen

Skrekk og gru! Er du redd for slanger? Eller kanskje elsker du dem? Hos oss kan du gå inn i Slangejungelen og oppleve dem fritt blant tropiske planter. De henger i trærne over deg, kryper over stien foran deg, og gjemmer seg på bakken ved siden av deg. Nærmere 20 kvelerslanger bor i jungelen. Er du tøff nok?

Skliene

Nye flotte sklier på et herlig område for de minste!

Regnskogen

En helt ekte regnskog på 1 200 kvadratmeter er en spektakulær opplevelse. Her opplever du den fuktige og varme luften, regndråpene og de over 200 ulike planteartene. Når du vandrer rundt på ekspedisjonen vil du oppdage mange spennende dyrearter. De fleste går helt fritt i regnskogen. På denne måten har dyrene det mye bedre, samtidig som du kommer veldig nærme. I Regnskogen vil du oppleve krokodiller, aper, lemurer, fugler, øgler, fisk og mye mer.

Vil du oppleve Norges største slange? Besøk Pippi i Anakondajuvet. Hun er en over 100 kilos anakonda på nesten 6 meter!

Surikatørkenen

Hos surikatene er det aldri kjedelig – det er alltid noe som skjer her. De leker, krangler, jobber og leter. Noen skal finne mat, noen er barnevakt, noen holder vakt, mens andre bare ligger og sover. Len deg mot gjerdet og studér den aktive flokken og hvordan de lever.

Barnas Seter

Et univers for de minste! Her kan du oppleve nærhet til de vanligste gårdsdyrene som geiter, griser, høner og kaniner. Når du går inn i Barnas Seter vil du oppleve mange nysgjerrige og kosete gårdsdyr. Både geitene og grisene elsker å få besøk av barn.

Det finnes mange spennende dyrearter som er ganske så små. I Den Lille Dyrehage finnes det også reptiler, insekter og amfibier.

Kenguruparken

Her finner du verdens nest største kenguru, og det beste av alt – du kan få gå inn sammen med dyrene! Mens du vandrer gjennom Kengeruparken hopper kenguruene og wallabiene rundt sammen med deg.

Lekeområde

I tillegg til kenguruer, surikater og gårdsdyr har vi flere spennende aktiviteter for barna og familien. Lekeapparatene er en sikker vinner for alle. Mens foreldrene kan nyte en kaffe i sola kan barna leke på det utfordrende lekeområdet. Vi har sandkasse for de minste, og en spennende natursti for hele familien.

Har du lyst å besøke Den Lille Dyrehage i sommer? Planlegg ditt besøk her!

Tekst: Den Lille Dyrehage

Fakta

Planlegg ditt besøk her!

Vi har store uteområder som gjør at våre gjester kan holde nødvendig avstand.
Vi har personal som rengjør kontaktpunkter og andre utsatte områder gjennom dagen.
Våre gjester oppfordres til god håndhygiene med flere tilgjengelige stasjoner for desinfisering.

Har du symptomer på luftveisinfeksjoner vil vi heller at du besøker oss ved en senere anledning.

Next article