Skip to main content
Hjem » Sommerstemning » Aquarama – ferie uansett dag og uansett vær
Sponset

Langs palmekysten i Kristiansand ligger 10 000 kvadratmeter med badegøy for hele familien. På Aquarama er det ferie uansett dag – og uansett vær.

I 2013 åpnet Aquarama, som er Sørlandets, og nå et av Norges, største badeland langs strandlinjen i idylliske Kristiansand. Her kan du nyte ferien, både store og små, lokalisert midt på stranda med utsikt ut over den vakre sørlandsfjorden.

Aquarama har fem vannsklier. Den aller nyeste vannsklien er 70 meter lang og har en “sentrifuge” i midten. Foto: Aquarama

Ferie for hele familien – ett sted for alle

Med sine fem vannsklier, ute- og innebasseng, stupeanlegg og egen surfebølge har de mye å friste med på denne perlen av en sørlandsidyll. Temperaturen holder seg jevnt på 30 grader inne, noe som er lokkende for enhver ferieglad nordmann. Det norske sommerværet er ikke kjent for å hverken holde seg stabilt eller varmt, så om det er varme og ferie du har lyst på, så er Aquarama en sikker feriedestinasjon.

Aquarama har fokusert på aktiviteter som samler familien. Foto: Aquarama

Kvalitet, gjestfrihet og lekenhet

Men det er ikke bare varmen og badefasilitetene som lokker. Aquarama har fokusert på aktiviteter som samler familien, men også individuell moro og avslapning for hver enkelt. Målgruppen går fra 0-100, så dette er virkelig noe du kan ta med hele storfamilien på. Vil mor og far ha en liten pause kan de overlevere barna til besteforeldre, samtidig som de nyter et deilig bad i fantastiske omgivelser. Eller kanskje bestefar vil ha et pust i bakken?

Aquarama har alt fra pensjonistbading til babysvømming. Og for de midt i mellom som er lei av barnevakt, har Aquarama vannsklier i flere størrelser, stupetårn og den kjente surfebølgen. Surfebølgen har ingen aldersgrense, men en høydegrense på 110 cm.

Thea Trydal Hansen

Markedsansvarlig, Aquarama

– Her hos oss er det smilegaranti og garantert moro for hele familien – uansett alder, sier Thea Trydal Hansen, som er markedsansvarlig i Aquarama.

For mosjonistene på ferie har de også lagt opp til at det er baner i idrettsbassenget for de som vil trene. Der er det muligheter for svømmetrening hele dagen.

Temperaturen holder seg jevnt på 30 grader inne, så om det er varme og ferie du har lyst på, er Aquarama en sikker feriedestinasjon. Foto: Aquarama

«Alt man trenger på ferie»

Siden de har fokus på hele familien har de selvfølgelig tatt i betraktning at det er fort gjort å glemme det essensielle, når man skal på tur med barn.

– Du kan glemme det meste og fortsatt kose deg her. Vi har alt du trenger til ferien; badetøy, dykkebriller og håndkle med mer, sier Thea.

Aquarama har tatt i betraktning at det er fort gjort å glemme det essensielle når man skal på tur med barn. Derfor har de alt du trenger til ferien; badetøy, dykkebriller og håndklær. Foto: Aquarama

De har badebutikk med stort utvalg, et variert mattilbud så alle får dekket sine behov. Aquarama ligger sentralt i Kristiansand, så det er gode muligheter for shopping og sightseeing i byen om man ønsker det. Det er også verdt å nevne at Aquarama har et eget spa, hvor du kan nyte roen og senke skuldrene.

Overnattingsmulighetene er også mange, da det er plassert sentralt i Kristiansand og ligger vegg i vegg med Scandic hotell. Bestiller du to dager i badeanlegget får du 50 prosent rabatt på dag nummer to.

Har du enda ikke opplevd en sommer på Sørlandet er det virkelig på tide. Foto: Aquarama

Ny sommer med norgesferie

I år som i fjor blir sommerferien for nordmenn i stor grad preget av korona. Har du enda ikke opplevd en sommer på Sørlandet er dette virkelig på tide.

I sommerferien (28.06-19.08) har de utvidet åpningstid fra kl 10.00 (tirsdag og fredag kl 06.00) frem til 21.00 hver kveld.

– Vi ønsker å holde lengre åpent i sommer igjen, både med tanke på korona og at det gir bedre boltreplass, men også at det gir en bedre fleksibilitet for gjestene våre. Enten om du er morgenfugl eller glad i et kveldsbad, sier Thea.

En ferie skal være avslappende, og det skal være trygt å komme til Aquarama. Foto: Aquarama

Aquarama følger retningslinjer og smittevernstiltak grunnet Covid-19, og har halvert plassbegrensningen sin fra 1 200 besøkende inne. De har tilpassede tiltak for å unngå køer og store oppsamlinger av folk.

– En ferie skal være avslappende og det skal være trygt å komme hit til oss i Kristiansand. Og så er vi jo omringet av klor her på badeanlegget, som skal være noe av det tryggeste å oppholde seg i med tanke på viruset. Vi gleder oss til å ta imot gjester fra hele landet i sommer, avslutter Thea.

Tekst: Martine Kolstad, [email protected]m

Next article