Skip to main content
Hjem » Sommerstemning » 4 influensere svarer: Dette er sommerferie for oss
Sommerstemning

4 influensere svarer: Dette er sommerferie for oss

Foto: Unsplash

Hva er egentlig favorittdestinasjonen til «Hurryliv»? Hvordan skal Monica Nyhus feriere i sommer? Og hva må egentlig til for at Treningsfrue og Martine Halvorsen får skikkelig sommerstemning?

Martine Halvorsen

Hva er din favorittdestinasjon i Norge (i sommer)? Og hvorfor?

Hytta til besteforeldrene til kjæresten min på Katterås, rett ved Åmli. Den betyr sommer for min del. Grilling, kvalitetstid og masse bading. Det beste jeg veit.

Hvilke planer har du for sommeren?

Ettersom vi har bodd utenlands siden i fjor sommer, skal mesteparten av sommeren tilbringes hjemme i Norge sammen med familie og venner. Jeg skal på festival, hytteturer og bare nyte det å være hjemme. 

Hvordan skape den ultimate sommerstemningen?

Badetøy i veska, deilig sommermusikk på øra eller høyttaleren, mat på grillen og folk man er glad i setter stemninga for meg. Å gripe dagen, og det deilige med det er at om sommeren kan det bety å henge i hagen en hel dag, uten andre planer!

Martine Halvorsen Foto: Privat

Følg Martine Halvorsen på

Camilla Aastorp Andersen

Hva er din favorittdestinasjon i Norge (i sommer)? Og hvorfor?

Vi har vært på så utrolig mange steder de siste årene, men har uten tvil lagt vår elsk på Vestlandet. Nydelig natur, fantastiske fjelltopper, og jeg føler vi opplever nye naturperler hver gang vi er der. Jeg har mange favoritter, men Romsdalseggen ga meg skikkelig gåsehud i det vi kom til toppen. Etter flere timer med klatring, merk noe «luftig» klatring, var det magisk å komme på toppen og se fjelltoppene som bare åpnet seg. Du føler deg ganske så liten på toppen der, men samtidig veldig til stede. Vi hadde muligheten til å ta en liten tur på toppen av Blånebba som tok kun én time ekstra, men siden dette var en lang tur for gutta i utgangspunktet, droppet vi det.

Etter å ha klatret eggen og noen fjellsider til, kom vi etterhvert ned til Rampestreken som er en utkikkspost over hele dalen. Mye turister, så vi følte vel egentlig at vi hadde fått mye mer ut av utsikten på toppen. Veien ned herfra var kjedelig, for med 600 bratte høydemeter med trapper, sti og tett skog var det lite å se, og vondt for knærne. Greit å vite på forhånd så man er klar over det – litt drøy nedfart. I hvert fall for slitne gutter.

Jeg vet at Romsdalsgondolen har kommet så det gjør det jo nå mulig for folk flest å oppleve denne fantastiske perlen. Jeg skal uten tvil tilbake hit. Har planer om å ta med meg både hunden og gode venninner. Kanskje barna vil gå denne en gang til når de blir litt eldre også.

Hvilke planer har du for sommeren?

Denne sommeren blir litt annerledes enn de tidligere sommerferiene vi har hatt. Dessverre ingen to ukers lang Norgesferie slik som tidligere, men vi har planer om Spania, Dana Cup og et par uker på hytta. Tror det blir litt telt og topper de siste ukene, så får vi se hva Jotunheimen har å by på. Mulig det blir noen spontane teltturer sammen med Jørgen.

Hvordan skape den ultimate sommerstemningen?

Sommerstemning for meg er å våkne opp i teltet, drikke kaffe til lyden av fossefall og bare leve uten å rekke noe. Jeg er glad i naturen, men du kan også finne meg på en solseng i Spania eller en løpetur i fjellet på hytta. Det viktigste for meg er å faktisk å ta fri. Ikke ha noe å rekke. Ser frem til to uker i Spania med barna. Tror det blir mye fotball.

Camilla Aastorp Andersen og Jørgen Aastorp
Camilla Aastorp Andersen og Jørgen Aastorp
Foto: Privat

Følg Camilla Aastorp Andersen på

Monica Nyhus

Hva er din favorittdestinasjon i Norge (i sommer)? Og hvorfor?

Norgesferie er virkelig helt unikt og vi har enda masse igjen å oppleve av det Norge har å by på! Jeg elsker sommeren hjemme på Sørlandet med skjærgården, fiskebrygga og Hamresanden (en av Norges fineste og lengste strender). Dyreparken og badeland er også en slager for hele familien! 

Siden vi flyttet til Oslo for snart to år siden, har vi også fått oppleve bysommer i hovedstaden og elsker det! En tur til idylliske Songsvann med engangsgrill og piknik er superfint.

Hvilke planer har du for sommeren?

Vi har ikke helt spikret planene for sommeren. Vi flytter til Sørlandet i slutten av juni. Vi skal ha sommeren på Sørlandet i år og komme oss til rette i nytt hus! Vi skal kose oss med det Sørlandet har å by på: Skjærgården, fine strender, turer i skog og mark samt en tur til dyreparken! Vi har også veldig lyst til å sove i telt sammen med barna. Vi vet ikke helt hvor enda, men hiver oss nok spontant ut på telttur når været er fint. Jeg har også veldig lyst å ut i kajakk og bare nyte den fine naturen og roen det fører med seg.

Hvordan skape den ultimate sommerstemningen?

Den ultimate sommerstemningen vil jeg garantert få av å være sammen med storfamilien. Chris som tar ansvar for grillen og sommerlåter, og barna som leker og koser seg. Den gode stemningen kommer også av å senke skuldrene og ikke ha de største planene. Da har man rom for å være spontane! Denne sommeren skal vi sove ut, koble av og nyte. Jeg håper vi får til mange late dager ved stranda, med medbrakt mat og drikke.

Monica Nyhus med familien
Monica Nyhus med familien. Foto: Privat

Følg Monica Nyhus på

Liv Gravdahl

Hva er din favorittdestinasjon i Norge (i sommer)? Og hvorfor?

Jeg er jo en Sørlands-jente, så min favoritt destinasjon i Norge må bli Sørlandet. Jeg har vært mange fantastiske steder i Norge, men Sørlandet er hjertet mitt. Grunnen for at jeg liker Sørlandet er fordi jeg liker varmt vær, strender, sommer og sol. Jeg kan virkelig ikke tenke meg noe mer nydelig enn lukta av solkrem, sand mellom tærne, måkeskrik og belgiske vafler. Høres sikkert ut som den strandløven, men det er noe jeg er om sommeren. Jeg elsker også små toppturer og turer generelt i skog og mark. Liker også å oppleve nye steder, men dette er noe som er høst- og vinteraktiviteten min.

Hvilke planer har du for sommeren?

Nå som Norge og verden har åpnet opp igjen ette korona, så skal vi tre og en halv uke til USA, altså Miami og Orlando. Vi har alltid hatt en tradisjon der vi reiser til USA hvert år. Det å sette seg på et fly og komme ned til enda varmere strøk for å oppleve nye ting er noe vi er veldig glade i. Reiselysten er ekstra stor nå etter to år med korona. Under pandemien så har vi virkelig kost oss hjemme, og det har egentlig ikke vært noe belastning å ikke kunne reise til utlandet, da vi har et ferieparadis nede på Sørlandet. Jeg kjenner mange som har leid ut hus og fått inn kjempestore summer bare fordi folk vil reise på ferie til Sørlandet, og det har vært vanskelig å finne overnattingssteder. Så dette er noe som folk har vært flinke til og vi ser at det er mange som har utnyttet Norge og Sørlandet. Vi skal også ha tre uker hjemme med barna der vi ikke har noen særlige planer om å reise rundt, men en typisk sørlandsk sommer for oss er en utflukt til Grimstad for å spise is, en tur til Arendal for å tusle rundt på bryggen der, ellers så går turen til Dyreparken i Kristiansand.

Dagene med fint vær, så vil vi alltid ut og bade. Det trenger ikke alltid å være ved sjøen, vi liker også å bruke ferskvannstrand. Vi er alle noen skikkelige badeløver, og vannaktivitet er noe som er veldig viktig for oss.

Hvordan skape den ultimate sommerstemningen?

Den ultimate sommerstemningen kommer til meg med en gang det er varmt i vannet slik at jeg kan bade. Når barna er fortsatt er i barnehagen og på skolen, så gjør jeg alltid klar en bag med badetøy og diverse snacks, slik at det er klart i bilen, så vi bare kan hive oss rundt når barna er ferdig i barnehage og på skolen. Da stikker vi gjerne på stranda og bare koser oss og slapper av. Dagene blir mye lengre når man kan dra på stranda etter barnehage og skole, for å så komme hjem for å grille og stelle i hagen. Altså dagene blir så mye lysere sinnsmessige og lengre. Jeg elsker alt som har med sommer og varme på kroppen, og jeg er en skikkelig sommerjente.

Liv Gravdahl
Liv Gravdahl Foto: PrivatFølg Liv Gravdahl på

Next article