Hjem » Snart voksen » FINNs life hacks – #likebrabrukt!
Snart voksen

FINNs life hacks – #likebrabrukt!

Møbler i stue
Møbler i stue

Det er slettes ikke nødvendig å kjøpe nytt. Gå på skattejakt med smarte Finn-triks.

1.Bruk smarte søkeord, eksempelvis «feilkjøp» og «bomkjøp». Et søk på «boligstyling» gir deg mange fine ting brukt til å style boliger til en god penge.

2. Kombiner søkeord med filter, for eksempel «Møbler og interiør», «kjøkkenutstyr», «privat» og «nytt». Da kan du finne helt nye produkter til en rimeligere pris enn i butikk.

3. Ekskluder søkeord du ikke vil ha med ved å sette – foran ordet og * etter. Hvis du ser etter skrivebord, og vil se alt annet enn glassbord eller bord med glassplater, kan du skrive «-glass*»

4. Lyst til å innrede med noe unikt? Søk etter «retro» eller «vintage» gir mange vakre skatter.

5. Å innrede et nytt hjem kan være dyrt, og på FINN er det akkurat nå over 20 000 treff på IKEA. Da kan du finne ferdigmonterte møbler i nærheten av deg, og du kan slippe å bruke tid (og frustrasjon) på å sette det sammen 😉

6. Du finner massevis av fine ting på Gis Bort. Med enkle grep kan møbler og andre ting pimpes til nye høyder, og skinne som en juvel. Alt som skal til er kanskje bare litt puss og litt maling.

7. Når du skal søke på FINN er det smart å prøve seg frem med forskjellige skrivemåter, særlig på ting som kan være litt vanskelig å stave. Ray-Ban, for eksempel, finner du også om du søker på Ray Ban, Rayban, Raybans eller Rayband.

8. Send melding med en gang! Hvis sofaen du har vært på jakt etter en stund plutselig legges ut, har du ingen tid å miste. Vær hyggelig, og tilby deg å komme raskt.

9. Bruk kartfunksjonen til å finne ting i nærheten av deg. Da sparer du både tid og penger på å låne bil eller få det tilsendt, og kanskje får du et nytt bekjentskap på kjøpet!

10. Vær tydelige på at du oppfatter at dere har en avtale om kjøp. Da er det mindre sannsynlig at selgeren selger til noen andre som byr mer. Og, møt opp når du har sagt du skal møte opp!

Neste artikkel