Hjem » Smart sparing » Slik fikk Frode kontroll på privatøkonomien med hjelp fra Zen Finans
Sponset

Før Frode tok kontakt med Zen Finans, møtte han økonomiske utfordringer i hverdagen. Med redusert stilling og 50 prosent uførhet slet han med å få endene til å møtes, noe som var stressende. Det var vanskelig å holde oversikt og han opplevde å motta inkassokrav.

Livet tok derimot en positiv vending da Frode oppdaget Zen Finans en dag han var inne på Facebook. Han syntes selskapet virket troverdig, og bestemte seg for å utforske tjenestene nærmere. 

Etter å ha mottatt gratis og uforpliktende bistand fra Zen Finans gjennomgikk Frodes økonomiske liv en betydelig forandring:

  • Flere lån ble samlet i ett slik at det ble enklere å holde styr på regninger og utgifter. 
  • Rente på nytt lån ble vesentlig lavere enn de tidligere lånene.
  • Misligholdt gjeld ble refinansiert med sikkerhet i bolig, slik at alle inkassosaker ble borte.

I etterkant sier Frode at han “har mer oversikt og slipper inkassokrav,” og at han har mye bedre kontroll på privatøkonomien.

Som en liten gulrot for å stå frem med historien sin, overrasket Zen Finans denne ivrige LSK-supporteren med en ekstra cupfinalebillett, til cupfinalen mellom LSK og Brann. Dette tillot Frode å ta med seg sin også LSK-ivrige nevø til Ullevaal, noe som skapte gode minner i tillegg til å få økonomien på rett kjøl.

Vi takker Frode for tilliten og ønsker han lykke til videre!

Zen Finans hjelper deg med å få kontroll på privatøkonomien

Zen Finans hjelper deg med å få en ryddigere og smartere privatøkonomi, Gratis og uforpliktende hjelp til en bedre privatøkonomi

Vi hjelper deg til en bedre privatøkonomi

Zen Finans brenner for å hjelpe enkeltpersoner og familier med å få en ryddigere og smartere privatøkonomi. Hos oss møter du kunnskap om din situasjon, med løsninger som passer best for ditt behov.

Vi tar aldri betalt av kunden, det er helt uforpliktende å få hjelp fra oss. Med den lange erfaringen vi har fra privatmarkedet vil vi alltid yte den beste servicen du som kunde fortjener. Alle våre tjenester er helt gratis for deg da vi honoreres av bankene vi samarbeider med.

Vi hjelper deg med dette

  • 1 lånesøknad, behandles av opptil 10 banker
  • Rask og enkel prosess
  • Uforpliktende og gratis for deg


RENTEEKSEMPEL

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Les mer på zenfinans.no

Neste artikkel