Hjem » Smart sparing » Prut er ut = ingen pruting!
Sponset

Med Himla Banktjenester slipper du å ta kampen om Norges billigste boliglån – dette ordner vi for deg. Himla Banktjenester har ambisjon om å være på toppen av pallen på Finansportalen. Vi kaller det NM i boliglån. Vårt løfte til våre kunder er at vi skal kjempe, dag og natt, for at de til enhver tid skal ha en av landets beste renter.

Et bra bankprodukt kommer sjeldent alene. I tillegg til himla god rente på boliglån, har vi også sparekonto med ett av landets beste renter. Renter mens du venter kaller vi det. Du sparer:

1. Tid: Med Himla Banktjenester sparer du både tid og renter. Du kan spare mye penger på å ha det billigste boliglånet. I tillegg sparer du tid på å prute til en lavere rente på boliglånet ditt. Vi jobber hver dag, for å tilby våre kunder den beste renten, uansett om det gjelder lån eller sparing – alt på ett sted til en himla bra pris.

2. Penger: Få mer ut av sparepengene dine. Sparing kommer i flere former, og særlig med tanke på både lav og høy rente. Ja, takk, begge deler er svaret! Få lav rente på boliglånet, og høy rente på sparepengene.

3. Tankebry: I Himla Banktjenester slipper du å tenke på om naboen har bedre rente enn deg. Hos oss får alle den samme himla gode renten, enten du heter Erna eller Arne, og uansett hvor i landet du bor.

Så mye kan du spare på et litt rimeligere boliglån

Hvor mye sparer du egentlig på å ha en litt lavere rente på boliglånet? Hva utgjør egentlig 0,5 prosent på et boliglån?

  • Rente på 4,02 prosent: Total innbetaling over lånets løpetid: 3.173.651 kr/ 10.579 per måned.
  • Rente på 4,52 prosent: Total innbetaling over lånets løpetid: 3.341.810 kr/11.139 per måned.

Du sparer altså 560 kroner hver måned. Totalt på ett år har du spart hele 6 720 kroner, som kan gå rett inn på sparekonto med en Himla god sparerente.

Himalaya! Hvordan er det mulig?

Vi livestreamer renten på Finansportalen, slik at vi til enhver tid har kontroll på hvor på pallen vi er. Skjer det en endring, så er vi rask på labben og gjør det vi kan for at du skal ha den beste renten på ditt boliglån. 

Vi er bittelitt firkanta

Vi har krav om 25 prosent egenkapital. Dette gjør vi for at vi skal holde renten på et skikkelig lavt nivå. Er du innenfor våre rammer, får du vår beste og eneste rente.

Himla funfacts

– Over halvparten av våre kunder er fra Østlandet (56 prosent).

– Per nå har kundene våre vært himla smarte og opprettet nesten 2000 sparekontoer.

– Vi har vært på pallen 90 prosent av tiden siden lansering 10. juni 2021.

– Vi har vært blant de tre beste på rente siden vi startet.

– Vi har kunder fra hele landet.

Himla Banktjenester er en tjeneste levert av Fana Sparebank og opererer under Fana Sparebank sin bankkonsesjon.

Priseksempel: Lån kr. 2.000.000,- over 25 år. Eff. rente 4,09 %. Totale kostnader kr. 3.173.651

Neste artikkel