Skip to main content
Hjem » Smart sparing » Nidaros Sparebank skaper muligheter
Sponset

Med Trondheim som nedslagsfelt, jobber Nidaros Sparebank stadig med å øke utlånene til næringslivet i byen. Banken har fortsatt ambisjoner om flere kunder.

Hverdagen i banken handler mye om å finne gode finansieringsløsninger, og vi synes at det er spennende når vi finner løsninger som gjør at våre kunder får realisert sine planer, forteller seniorrådgiver, Lotte Lind.

–  Bedriftskundene får mer oppmerksomhet i en liten og lokal sparebank. Hos oss får alle kundene direktenummer og e-post til egen rådgiver, så veien fra idé til en prat med banken er kort. 

Lotte Lind

Seniorrådgiver i Nidaros Sparebank

Banken som kjenner byen

Kredittsjef Bård Einar Brenne understreker at de primært betjener kunder i Trondheim, der banken er lokalisert.

– Det er her vi er hjemme og har lokalkunnskap. Hos oss har den enkelte rådgiver beslutningsmyndighet, og skal det tas en større beslutning, er det på nabokontoret den fattes, så beslutningsveien er kort og prosessen rask.

– Dette er nok et av våre største konkurransefortrinn, sier Lotte. Både hun og Bård Einar liker mulighetene det gir dem.

Bård Einar Brenne

Kredittsjef i Nidaros Sparebank

Prat over en kopp kaffe

 – Vi finansierer blant annet små og store boligprosjekter samt næringseiendommer i vårt område. I tillegg bistår vi med kort og langsiktig driftsfinansiering til flere bransjer, forteller Bård Einar, som tilføyer at det går mye i entreprise og tilstøtende næring.

– Vi bruker mye tid på kundene og liker å ta en kaffekopp med dem, slik at vi får satt oss inn i det de driver med. På denne måten blir vi kjent, og det bidrar til at vi sammen finner gode finansieringsløsninger.

Skaper muligheter

– Disse tingene ligger til grunn for alt vi driver med, og banken er privilegert som har mange gode kunder. Det er dyktige bedriftseiere, som er idérike og i stor grad lykkes med det de driver med.

– Vi er sparringspartnere for kundene våre, og følger prosessene tett. Det betyr at vi raskt kan svare når finansieringsbehovet dukker opp. Tilliten og relasjonene vi bygger over tid, er det som skaper muligheter, avslutter Lotte.   

Next article