Hjem » Smart sparing » Med Horde blir du sjef i egen økonomi
Smart sparing

Med Horde blir du sjef i egen økonomi

Sponset av:
I dag har Horde over 300.000 brukere og tallet stiger! Teamet i Bergen jobber daglig for å utvikle løsningen som gjør deg til sjef i egen økonomi. Foto: Horde
Sponset av:
I dag har Horde over 300.000 brukere og tallet stiger! Teamet i Bergen jobber daglig for å utvikle løsningen som gjør deg til sjef i egen økonomi. Foto: Horde

Da jeg gikk gjennom et samlivsbrudd for noen år siden, oppdaget jeg hvor vanskelig det var å få full oversikt over forbrukslån, kredittkort og kontoer jeg hadde tilgang til. Slik oppsto idéen til en app; Horde. 

Økonomisk stress er et folkehelseproblem. Derfor jobber vi for at folk skal få bedre oversikt over gjelden de har, og bedre kontroll på penger inn og ut. Med Horde-appen trenger du ikke lenger å forholde deg til mange ulike apper og nettsider – alt du trenger for din daglige oversikt er samlet på ett sted. Bruker du Horde-appen, og kobler den til gjeldsregisteret, får du full oversikt over kredittkort registrert på deg. Kanskje oppdager du noen kredittkort du ikke visste om? Med Horde er det enkelt å si dem opp.

Alf Gunnar Andersen

Gründer og daglig leder i Horde 

Følg med på forbruket ditt

Hent inn alle brukskontoene dine, uavhengig av hvilke banker du har dem i. Du kan overføre mellom kontoer, og få varsel når renten begynner å løpe på kredittkort. Slik hjelper vi deg å unngå dyre forglemmelser. Du kan også følge forbruket ditt og se hva du brukte sammenliknet med andre Horde-brukere som likner din profil. Appen er laget for at du skal være sjef i egen økonomi!

Full oversikt over økonomien + nyttige varsler 

Se dine kredittkort, bankkontoer og forbrukslån – alt på et sted. Bli varslet når kredittkort blir rentebærende, når du bør reforhandle boliglån, forsikringer etc.

Krev bedre lånebetingelser

Gjennom vårt samarbeid med ulike banker, har Horde-appen etablert ryddige forhold og avtaler som sikrer kvaliteten på tjenestene vi tilbyr. Det er gratis å sjekke om du kan få lavere rente via Horde. Vi utfordrer stadig bankene for å tilby de beste låneavtalene til så mange som mulig.

Vi har kompetente folk som kan hjelpe deg i en låneprosess. De snakker med bankene og hjelper deg å søke riktig lån.

Eier du bolig, kan du bli kvitt inkasso eller betalingsanmerkninger. Kredittkort har ofte skyhøye renter. Har du kredittkortgjeld, kan det lønne seg å refinansiere dette inn i et forbrukslån. Da får du lavere renter og høyere forutsigbarhet.

Ingen skurkebusiness

Å være et finansforetak krever grundig sikkerhet. Da hjelper det at gjengen i Horde er personvern-nerder som er ekstra opptatt av sikkerhet og tilstrekkelig kryptering. Appen følger alle IKT-forskrifter, GDPR (personopplysningsloven) og har innlogging med BankID. Vi skal ha en brukervennlig app, og lytter til brukerne våre. Vi som lager det du skal bruke, sitter alle i samme kontorlokaler. Det gir full oversikt og kontroll på det som kommer ut!

Renteeksempel forbrukslån

170 000 kr. over 5 år, nominell rente 10.42 %, effektiv rente 11,51%, kostnad 51 534 kr, totalt kr 221 534 kr. Nedbetalingstid 0-15 år.

Les mer på horde.no

Neste artikkel