Skip to main content
Hjem » Smart sparing » Har spart tusenvis av kroner på å benytte seg av Slipper
Sponset

I et presset energimarked der strømprisene har gått bananas, er det mye penger å spare på å bytte strømleverandør. Det norske startup-selskapet Slipper tilbyr seg å gjøre jobben for deg – uten at du trenger å løfte en finger.

Alle vet at det kan lønne seg å bytte strømleverandør, men mange lar være. Å følge med på hvilket strømselskap som til enhver tid har de beste strømavtalene, er noe som krever både tid og energi. Det var dette de tre gründerne bak det norske startup-selskapet ønsket å gjøre noe med da de i 2020 lanserte strømbyttetjenesten Slipper. Målet er å sikre at strømkundene får så billig strømavtale som mulig.

Hvorfor betale mer enn nødvendig?

Christian Gonzalez ble kunde i 2021 og sier at han har spart flere tusen kroner på å benytte seg av strømbyttetjenesten.

Christian Gonzalez

Kunde av Slipper

– Det er en enkel måte å spare penger på. Jeg synes at mange av disse strømselskapene tar altfor mye betalt. Dette er en smart måte å gi litt penger tilbake til folket. Selv har jeg brukt tjenesten i to år og kommer nok aldri til å bytte, sier han.

– Mange tror at så lenge du har en spotprisavtale, er det ikke mulig å spare penger. Men jeg hadde også en spotprisavtale før, og jeg har spart mer enn 6 000 kroner på to år.

I tillegg har han opparbeidet seg en hel del bonuser for å ha vervet venner og familie til Slipper. Gonzalez synes tjenesten er genial, og sier han har anbefalt den til alle rundt seg. Slipper er hans personlige strømkonsulent som hele tiden følger med på strømprisene for han og sikrer at han alltid har den beste strømavtalen.

– Det er mange som har kampanjetilbud, men i stedet for at du selv skal sitte og lete på nettet, så har du noen som gjør det for deg. Det er jo helt genialt, sier Gonzalez.

– Folk synes ofte de betaler for mye i strøm, så det å ha en egen strømkonsulent vil nok kunne redusere stressnivået til veldig mange. Selv er jeg veldig takknemlig for at jeg kan betale litt mindre og at jeg ikke trenger å tenke på det. Hvorfor skal man betale for mye? spør han.

Lønner seg å bytte ofte

Slik strømmarkedet fungerer i dag, så lønner det seg å bytte strømleverandør ofte. Trofaste kunder belønnes ikke, men ender ofte opp med dyre strømavtaler. For å betale minst mulig, må man benytte seg av kampanjetilbud. Da må man regne med å skifte strømleverandør ofte, for prisene går som regel opp igjen så snart kampanjetilbudet er over. Problemet for folk flest er å følge med på hvilken avtale som er best til enhver tid, og å bytte når et billigere alternativ dukker opp.

– Det er 150 strømselskaper i Norge. Noen av strømselskapene har veldig mange avtaler, så jeg vil tippe på at det finnes rundt 400 avtaler. Hvilken avtale som er best, er bare matte. Det er alltid bare én strømavtale som er best, sier Joakim Stene Preston, en av gründerne bak strømbyttetjenesten.

Joakim Stene Preston

Gründer av Slipper

En enkel måte å spare penger på

Det er lett å bli kunde og det er ingen bindingstid. Alt du trenger å gjøre er å gi en fullmakt til Slipper, så bytter de strømleverandør for deg så snart det dukker opp en strømavtale som er bedre enn den du allerede har.

– Jeg tror aldri det har skjedd før at vi ikke har funnet en bedre strømavtale til en kunde. Vanligvis tar det ikke mer enn noen få dager før vi bytter til en bedre strømavtale. Hvis det dukker opp en bedre strømavtale enn den vi har byttet til eller når avtalen går ut på dato, så bytter vi automatisk på nytt, sier Preston.

Og du får melding om det hver gang de bytter strømleverandør for deg.

– I tillegg har vi en sparegaranti som gjør at du aldri vil måtte betale mer enn hva du ville gjort med den opprinnelige strømavtalen, avslutter Preston.

Vi sørger for at du har de billigste strømavtalene

Slipper overvåker strømmarkedet og flytter deg til en rimeligere avtale når det lønner seg.

Av Sissel Nilsen

Next article