Hjem » Smart sparing » Disse fordelene får man som strømkunde hos NorgesEnergi
Sponset

NorgesEnergi vil gjøre det enkelt og greit både å bli, og å være kunde hos dem. Som kunde i NorgesEnergi får du også en av markedets billigste spotprisavtaler.

1. Hvilke fordeler har man som strømkunde hos dere?

Vi i NorgesEnergi har kjempet for å kutte strømutgiftene til nordmenn i mer enn 20 år. Det gjør vi gjennom konkurransedyktige strømavtaler, og gode råd og tips til hvordan du kan spare strøm. Som vi sier; «den billigste strømmen er den du ikke bruker».

Vi har også en høy ambisjon om å gjøre det «enkelt og greit», både å bli kunde og å være kunde i NorgesEnergi. Du får tilgang til en gratis app som viser deg forbruk og priser slik at du kan få muligheten til å styre strømforbruket ditt til de tidene på døgnet da prisene er lavest.

I tillegg har NorgesEnergi det som heter «gjennomfakturering». Det betyr at du får både strøm og nettleie på samme faktura. På den måten slipper du å måtte legge ut for strømstøtten. Alt skjer automatisk, du trenger ikke gjøre noen ting, det er enkelt og greit synes vi.

Vi fakturerer også etterskuddsvis – noe ikke alle strømleverandører gjør. Og skulle du ha behov for det, så kan du dele opp eller utsette betaling av fakturaen din, helt rentefritt. Er du kunde i NorgesEnergi kan du være trygg på at du har en stor og solid leverandør i ryggen.

2. Hva er deres beste tips til å optimalisere sitt strømforbruk?

På norgesenergi.no/stromsmart finner du nyttige og enkle strømsparetips. I Norge bruker vi 70-80 prosent av strømmen til oppvarming og varmt vann. De beste tipsene mine er derfor:

  1. Senk innetemperaturen litt, men ikke slik at du fryser.
  2. Monter tettelister rundt vinduer og dører hvis du ikke har det fra før slik at ikke varmen forsvinner ut.
  3. Forsøk å bruk litt mindre varmtvann.

3. Hvorfor er det smart å bytte strømleverandør?

Vi anbefaler våre kunder å velge en spotprisavtale. Som kunde i NorgesEnergi har du da en av markedets billigste spotprisavtaler. Du får tilgang til gode kundefordeler og du kan velge mellom relevante tilleggstjenester som blant annet Strømforsikring eller ID-sikring.

Av Geir Arne Gundersen, markeds- og kommunikasjonssjef i NorgesEnergi

Neste artikkel