Skip to main content
Hjem » Skandinavisk design » Få et innblikk i luksusvillaen til Isabella Löwengrip
mote

Få et innblikk i luksusvillaen til Isabella Löwengrip

Stuen til Isabella Löwengrip
Stuen til Isabella Löwengrip

Tekst: Marisa Øvergaard Foto: Johan Holmgren/ Gadelius Fastighetsbyrå

I et av Sveriges mest attraktive områder, har Isabella Löwengrip kjøpt huset hun omtaler som «drømmehuset».

Blogger Isabella Löwengrip (28), også kjent som «Blondinbella», har gjort stor suksess som businessdame og entrepreneur, og har bygget opp et millionimperium. I tillegg til å drive en av Skandinavias største blogger, driver hun også blant annet sitt eget skjønnhetsmerke «Löwengrip». Tidligere i år kunne Löwengrip meddele at hun hadde kjøpt drømmeboligen – en moderne luksusvilla som ligger i et av Sveriges mest attraktive områder – Lidingö.

Luksus

Huset som hadde en prislapp på nærmere 30 millioner, er tegnet av det svenske arkitektbyrået Studio Ram. Det er 352 kvadratmeter stort og har en tomt på rundt 2100 kvadratmeter. I tillegg følger det med egen båtplass på en brygge like nedenfor huset som deles med noen naboer. Huset har blant annet ni rom, tre bad, flere store terrasser, panoramavinduer, kjøkken med walk-in kjøleskap og eget vinrom, og et sunket loungeområde med åpen peis. I den ene fløyen ligger også hovedsoverommet med walk-in closet og eget bad.

Skandinavisk stil møter det internasjonale

Selv beskriver Löwengrip huset som en blanding av det skandinaviske og det internasjonale. Ved første øyekast kan man tro at huset har en betongramme, men det er et trehus og deler av fasaden er dekket av treverk.

– Det var akkurat dette som gjorde at jeg forelsket meg i mitt nye hus. Huset er i og for seg veldig skandinavisk, men man ser også at det har et internasjonalt preg. Deler av huset er blant annet innredet i mørkere tre, noe som gir et litt 70-talls preg over det. Dette, sammen med det enkle og det lyse man ofte ser i den skandinaviske stilen, er noe jeg virkelig liker.

Skandinavisk design er kjent for å kombinere ren eleganse med høye krav til funksjon, unike og enkle linjer, små og avgjørende detaljer og materialer i høy kvalitet.

– Hva slags forhold har du til skandinavisk design?

– Jeg har jo alltid vokst opp med den skandinaviske designen i og med at jeg kommer fra Sverige. Dette er nok også noe som har formet meg som entrepreneur. Jeg er opptatt av vakkert design og god kvalitet, samtidig som jeg liker rette linjer og det enkle.

Samtidig er det kombinasjonen av den skandinaviske og den internasjonale stilen som gjenspeiler mye av Löwengrips personlige stil og interiørinnredning.

– Når det kommer til klær er jeg i grunn veldig mikset. Jeg liker veldig godt stilen «det italienske feminine møter det skandinaviske». Jeg elsker blandingen av det stilrene og minimalistiske, det internasjonale og det luksuriøse. Når det kommer til interiør, liker jeg blandingen av lyse og mørke farger, og det enkle og minimalistiske mikset sammen med «det koselige». Av skandinavisk design er jeg generelt veldig glad i dansk design.

Hjemme hos Løwengrip: Huset er i og for seg veldig skandinavisk, men man ser også at det har et internasjonalt preg. Deler av huset er blant annet innredet i mørkere tre, noe som gir et litt 70-talls preg over det. Foto: Sascha Beetz, Johan Holmgren/Gadelius Fastighetsbyrå

Det perfekte stedet å slappe av

Til vanlig lever Löwengrip et travelt liv som innebærer mange reisedager i året. Når hun først er hjemme er det ingen tvil om hva hun foretrekker å gjøre.

– Jeg reiser veldig mye, så når jeg er hjemme så handler alt om å slappe av og kose seg. For eksempel ta et langt bad, lage god mat, lese, og være sammen med barna.

Sammen med eksmannen Odd Spångberg har hun sønnen Gillis og datteren Sally.

– Det er hjemme jeg finner roen og kan slappe helt av, og det var derfor jeg syntes dette huset var helt perfekt. Det ligger flott til i rolige omgivelser og har fin utsikt til både eng og skog. I tillegg kan man rusle ned til brygga og båten. Å være hjemme handler mye om familietid og det å kunne ha litt tid for seg selv.


Next article