Hjem » Påskestemning » Tenk på helsa i påsken
Sponset

Hva skjer med kroppen når vi eldes? Hva gjør medisiner med oss, og hvordan forholder vi oss til alkohol og legemidler? 

Arbeiderbevegelsens Rus- og Sosialpolitiske Forbund er en frivillig organisasjon som jobber med et prosjekt som heter eldre og rus. Vi arrangerer dagskonferanser for helsepersonell og studenter med temaer rundt eldre,medisiner og alkoholbruk, psykisk helse med mer.

I løpet av året ønsker vi å gjennomføre konferanser i Lillehammer, Ålesund, Kirkenes, Skien, Hønefoss og Sarpsborg. Følg gjerne med på hjemmesiden vår (www.arbef.no) og på Facebook, hvor vi legger ut program når det er klart. Du kan også ringe oss for mer informasjon, for du er også velkommen til å delta på våre konferanser.

Vi besøker pensjonistforeninger i hele landet med informasjon om hva som skjer med kroppen når vi eldes og
hvilken innvirkning alkohol kan ha hvis vi blander alkohol med legemidler.

Uansett om du er alene eller sammen med familie og venner i påsken, er det viktig at du tenker på hvor mye alkohol kroppen din tåler. Tar du medisiner, enten de er reseptfrie, eller på hvit eller blå resept, er det ekstra viktig å sjekke hvordan virkningen av disse endrer seg dersom du drikker alkohol. Snakk med legen din om dette! Du finner også informasjon på Helsedirektoratet sine nettsider hvis du søker opp alkohol og legemidler. 

Vi håper du får en god påske og at du tar vare på deg selv og tenker på helsa.

Vi i AEF besøker gjerne pensjonistforeningen du er medlem av med mer informasjon.

Ta kontakt med Trond Ivar Hansen på tlf. 462 89 012 eller epost: [email protected]

Om AEF

AEF Arbeiderbevegelsens rus- og sosialpolitiske forbund har sin opprinnelse i arbeiderbevegelsens kamp mot fylla, for edruskap og en solidarisk grunnideologi.

Neste artikkel