Hjem » Påskestemning » Slik lager du påskeboken 2022
Sponset

Fotoknudsen gjør det lekende lett og veldig moro å samle minnene fra årets påskeferie. Her får du en enkel forklaring på hvordan du lager en fotobok på mobilen.

Du er ikke alene om det hvis du kun har bilder liggende på mobilen, men det blir jo ikke det samme å bla seg gjennom minnene på telefonen som i et album eller en fotobok.

Sørg derfor for å samle årets påskebilder i en flott bok. Dette gjør du enkelt med Fotoknudsen appen. Alle bildene er jo uansett samlet på mobilen, så det kan jo ikke bli mer praktisk. Husk bare å bestille med en ekstra bok til bestemor eller verdens beste tante, så har du årets første julegave klar i samme slengen!

Slik lager du fotobok med Fotoknudsen appen:

 1. Start med å laste ned appen på mobilen din.
 2. Åpne appen og start et nytt prosjekt. Du kan velge om du ønsker å lage fotobok med stivt omslag med eller uten layflat-innbinding. Sistnevnte med premium kvalitet.
 3. Velg så størrelse på boken og om du ønsker en kvadratisk, stående eller liggende bok.
 4. I neste trinn velger du bilder fra kamerarullen din, Google bilder eller Minnebanken (Fotoknudsen bildelagringstjeneste). Du kan også koble appen sammen med sosiale medier.
 5. Du er nå klar til å starte på din fotobok. Du kan enten velge «bruk hurtig påfyll», som plasserer ett bilde per side, eller «starte med en tom», der du har en bok full av blanke ark og kan designe din egen fotobok.
 6. Når du designer din egen fotobok, velger du selv hvilke bilder som skal på hvilken side. Start gjerne med forsiden. Dra bildet du ønsker opp på siden og sett inn tekst, som for eksempel «Påsken 2022».
 7. Ved å klikke på bildet på siden du holder på, kan du velge utsnitt og zoome inn. Du kan også speilvende bildet og rotere det.
 8. Når du skal designe den enkelte siden, starter du med å klikke på «oppsett». Der kan du velge mellom sider med ett eller flere bilder samt om du ønsker tekst på siden. Velg også om du vil ha ramme rundt bildet eller ikke.
 9. Deretter klikker du på «farger». Der velger du hvilken farge du vil ha på rammen rundt og eventuelle rom mellom bildene.
 10. Boken har i utgangspunktet 24 sider, men du kan legge til sider hvis du ønsker det.
 11. Gå gjennom sidene og sjekk at alt ser bra ut før du trykker «fullfør».
 12. Bestill så boka, og ikke glem å kjøpe et ekstra eksemplar du kan gi bort i gave.

Ønsker du å bestille bok får du nå 30 prosent rabatt på fotobok og andre produkter. Bestill med rabattkode: BILDEGLEDE2022. Koden er gyldig til og med 18. april 2022

Neste artikkel