Hjem » News » Løp renn og ritt 2024
News

Løp renn og ritt 2024

Fjellmaraton

Et av Norges aller eldste og mest spektakulære maratonløp arrangeres for 43. gang, lørdag 1. juni på Beitostølen. Løp maraton over Valdresflya, start halvmaraton midt på Flya, løp 7 km i lett terreng eller en tøff 10 km i terrenget – alle med målgang i Beitostølen sentrum. Omkranset av høye brøytekanter løpes det gjennom flere årstider i Jotunheimens forgård. Maraton, Halvmaraton og Miniton (7 km) på asfalt, 10 km løpet Fjellbukken går i fint fjellterreng, stier og grusveier. Vi har også et tilbud til de aller yngste, Fjelltassen, ca 800 m i lett unnabakke inn til mål.

Fjellmaraton 2024

Stoltzekleiven Opp

Fre 27.09+28.09, enkeltstart hvert 10 sek, cirka 6000 deltagere.

Tittelen «Verdens bratteste løp» stemte nok i 1979 da Varegg IL startet dette legendariske motbakkeløpet. Den smale trappestien snor seg ca 900 m oppover den bratte fjellsiden og etter ca 300 høydemeter er du i mål på Sandviksfjellet. Det er et intenst løp, men det magiske er at alle kan være med. De godt trente løper mesteparten, mens mosjonister går opp trappene. Stoltzen er en «utfordring alle klarer» – tøft underveis, men masse glede og stor mestringsfølelse på toppen. Påmelding i mai fulltegnes hvert år. Eliten i eget felt på lørdag.

Stoltzekleiven Opp – «Verdens bratteste løp»

VOM Dogrun

VOM DOGRUN – sosial aktivitet for både hunder og eiere.

Vom Dogrun er for alle som har lyst til å være med på en hyggelig aktivitet sammen med hunden sin. Man velger med eller uten tidtaking. Alle får flotte deltagerpremier og medalje. Man kan også vinne flotte pokaler -være heldige i loddtrekningen eller bare være med for å ha det gøy.

Bli med på en sosial og morsom tur med hunden din, i selskap med andre hundeglade.

I år arrangeres VOM Dogrun hele 18 forskjellige steder over hele landet. Du finner garantert et løp i nærheten av deg!

Velkommen til hele familien – både tobeinte og firbeinte!

VOM DOGRUN

Oslos Bratteste

Bli med på høstens store eventyr og feiringen av Oslos Bratteste sitt 15 års jubileum!

Oslos Bratteste – utfordringen alle kan klare!

Lørdag 14. september kl 14:00 – 2024!

Løpet starter i bunn av Wyllerløypa og tar deg opp 407 herlige høydemeter til toppen av bakken og Tryvannstårnet!

2,7 km lang løype – 407 høydemeter!

Vi garanterer svette, høy puls og stive legger!

OSLOS BRATTESTE

Sommernattsløpet

Sommernattsløpet er sommerens morsomste gateløp hvor du løper i raske løyper og nydelige omgivelser. Bytt ut pensko med løpesko og bli med på sommerens store løpefest i solnedgangen!

Uansett om du løper 5 kilometer eller 10 kilometer garanterer vi minimalt med høydemeter og maksimal sjanse for ny pers i Sommernattsløpet.

Meld deg på Sommernattsløpet – 5 km – 10 km!

• Trondheim: Skansenparken, Nedre Ila 10, 7018 Trondheim.
  • Bergen: Festplassen Christies gate, 5016 Bergen.
  • Oslo: Ved Skur 13, Filipstadveien 3, 0250 Oslo.

SOMMERNATTSLØPET – SOMMERENS STORE LØPEFEST!

Oslo Løpsfestival

Med åtte løp på åtte ulike distanser samler Oslo Løpsfestival løpere i alle aldre og fasonger til løpefest i hovedstaden fra april til september!

Velg ett løp eller delta på flere løp med vårt festivalpass!

Oslo Løpsfestival består av åtte løp langs hovedstadens fine stier og vakre veier. Du kan løpe når du vil – alene eller sammen med andre.

Du kan delta alene i klassen SOLO, eller i lagkonkurransen som en DUO eller TRIO. I DUO og TRIO kan man stille i klassene dame, herre og mix.