Skip to main content
Hjem » Made in Norway » Dr.Ankerstjerne har dokumentert effekt. Noen få produkter er alt du trenger
Sponset

Er du en av de som synes hudpleie er komplisert eller har hud som reagerer? Norske Dr. Ankerstjerne er avansert hudpleie, enkel i bruk. Du trenger faktisk bare noen få produkter.

Uren hud, pigmentflekker, fine eller dype linjer, eksem, rosacea eller andre utfordringer? Lei av å tråle hyller eller nett for å finne det som passer for deg? Dr. Stine Ankerstjerne og mannen Andre er begge leger og bestemte seg for å lage produktene de selv ønsket å finne på markedet.

– Noen produkter der ute har bivirkninger som ikke er så bra for huden, og det er ikke uvanlig å ha sensitiv hud som reagerer. Vårt mål er at produktene fra Dr.Ankerstjerne skal være enkle å bruke, effektive og trygge for huden. Det handler om å bygge en sunn, sterk og motstandsdyktig hud over tid, forteller lege og gründer Stine Ankerstjerne.

Fagnerder med gründerdrømmer

Stine og mannen Andre ble kjent på medisinstudiet i Danmark. Begge var fagnerder og likte å fordype seg i teori om kroppen og kroppens største organ, huden. I tillegg strevde Stine med å finne hudpleieprodukter som passet for sin eksem hud.

– Huden min har alltid tålt lite og reagert på sminke og kremer. Etter å ha forsøkt tallrike, omfattende hudprogrammer i årevis, var jeg lei av å lete etter produkter som var enkle i bruk, fungerte og som jeg tålte.

Etter studiene jobbet paret som leger i flere år på hvert sitt område, før de utviklet det som skulle bli en enkel og effektiv hudpleieserie for nordisk hud.

– Vi er meget kvalitetsbevisste og brukte cirka fem år på produktutvikling og kliniske studier før vi lanserte de første produktene her i Oslo i 2018, sier Stine.

Som gründer er Stine engasjert i alle sidene av produksjonen. Fra produkt til emballasje og stiller også som modell helt uten sminke.

– Jeg tåler lite sminke og liker når det er naturlig. Vi bruker ikke modeller, men ekte kunder som bruker våre produkter, smiler hun.

Om Dr. Ankerstjerne

Dr. Stine og Dr. Andre Ankerstjerne er legene og gründerne bak Dr.Ankerstjerne. Med høy faglig kompetanse revolusjonerer de med Dr.Ankerstjerne hudpleiebransjen ved å gjøre avansert hudpleie enkelt å bruke.

Vitenskapelig dokumentert

De fem produktene er testet på fine linjer, rynker, stramhet og fuktighet i huden. Målgruppen er de som har oppdaget fine linjer, har etablerte rynker og de som ønsker forebygging og beskyttelse mot UV-stråler og luftforurensing. Det er også tatt hensyn til det Skandinaviske klimaet hvor huden både skal tåle snø, regn, kulde og varme om hverandre. Alle produktene er veganske og inneholder ikke parabener eller mikroplast.

– Det er avgjørende for oss at produktene faktisk har de effektene vi ønsker og derfor er effekten undersøkt i kliniske studier på en lang rekke anti-age effektmål. De aktive virkestoffene er utvalgt ut fra effekter som er dokumentert gjennom forskning, Stine.

Gode tilbakemeldinger

Stine forteller videre at de ønsker å holde produktlinjen enkel og overskuelig for kundene. Derfor består serien kun av fem  produkter som kontinuerlig videreutvikles og forbedres. All produksjon foregår i Danmark og de to gründerne er tett på.

– I stedet for å planlegge nye produkter så forbedrer vi og gjør endringer på de eksisterende. Visjonen vår er klar; vi vil gjøre avansert hudpleie enkelt å bruke.

Det mangler heller ikke på gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. En av dem er Solbjørg Haugen som sier følgende:

 Er veldig positivt overrasket! Jeg har sensitiv hud og Rosacea så det er vanskelig å finne noe huden vil ha, men disse produktene er helt fantastiske. De må prøves for å forstå. Merker stor forskjell på huden bare etter noen dager. Første gang jeg prøver noe som virker.

De magiske fem

WASH the day off facial cleanser
Skaper en optimal base for huden. Lett skummende ansiktsrens som fjerner sminke, smuss og døde hudceller uten at huden tørkes ut.

SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel
Superpopulært anti-age serum fullt av vitaminer og antioksidanter i høye konsentrasjoner.
B-vitaminene Niacinamid og Dexpanthenol er bare et utvalg av de mange aktive virkestoffer i denne bestselgeren. Veldokumenterte anti-age effekter; 10 av 10 får fastere hud og færre rynker når Superfood brukes daglig gjennom 8 uker. 

URBAN PROTECTION daycream SPF30
Den ultimate dagkremen med høy solfaktor som gir økt stramhet og elastisitet i huden samt reduserer fine linjer og rynker. Har bredspektret UV beskyttelse med SPF 30 UVB + UVA-PF.

ANTI-POLLUTION daycream
Lett og meget fuktgivende anti-age dagkrem med innholdsstoffer som beskytter mot luftforurensing. Den kan i tillegg brukes som nattkrem for ung og fet hud.

ANTI-AGE nightcream rich
Rik og nærende nattkrem som reparerer og forbedrer huden over natten. Øker hudens stramhet og elastisitet og reduserer fine linjer og rynker. Inneholder naturlige oljer som styrker hudens barrierefunksjon og dermed hudens naturlige forsvar.

TRE SPØRSMÅL OM HUD OG SOL

Må jeg bruke SPF 50 eller holder det med SPF 30 i ansiktet?

Solfaktor 30 (SPF30) beskytter mot ca. 97 prosent av UVB strålene mens solfaktor 50 (SPF50) beskytter mot ca. 98 prosent av UVB strålene. At du bruker nok produkt og gjentar påføringen ofte, har mer å si enn om du bruker SPF30 eller SPF50. I tillegg til SPF merkingen må du sjekke at du bruker bredspektret UV beskyttelse. Se etter UVA merket som viser at ditt produkt også beskytter mot UVA stråler.

Gir en dagkrem med solfaktor like god beskyttelse mot UV stråler som en solkrem?

Kravene for merking med solfaktor er like for solkrem og dagkrem med solbeskyttelse. Det vil si at et produkt merket med solfaktor 30 har bestått samme tester og skal tilfredsstille de samme kravene for UV-beskyttelse, uavhengig av om det er en solkrem eller en dagkrem med solbeskyttelse. Solkremer er ofte vannfaste, det er dagkremer sjelden. Skal du bade og være på stranden er vannfast solkrem et bedre valg enn dagkrem med solbeskyttelse.

Trenger jeg å skrubbe huden om sommeren?

Skånsom eksfoliering og daglig rens av huden er viktig for deg som ønsker en sunn hud med fin glød. Nyrenset hud er dessuten mer mottakelig for de aktive ingrediensene i produktene dine.

Du trenger ikke kjøpe en egen skrubb, men påfør WASH the day off ansiktsrens med en klut eller fin ansiktsbørste 1-2 ganger per uke. Masser huden med lett hånd og skyll av med vann. Det gir en skånsom eksfoliering som etterlater huden strålende ren, myk og fresh.

Av Cathrine Naglestad

Next article