Hjem » Loyalty and Rewards » Vil endre matvanene på veien
Sponset

De siste årene har Shell jobbet knallhardt for å utvikle og forbedre mattilbudet på bensinstasjonene, og gi kundene mulighet til å kjøpe sunne, reale, og velsmakende måltid på veien. – Vi vil være på toppen av kvalitetsstigen.

– Bensinstasjoner har ofte et ufortjent dårlig rykte i matveien, mener Hæge Vagle, markedssjef for mat og kaffe i Shell.

Det er dette hun nå ønsker å kjempe imot, når hun med stolthet viser hvordan Shell har jobbet med mattilbudet de siste årene.

Hæge Vagle

Markedssjef for mat og kaffe i Shell. Foto: Karine Hildonen Henriksen/convenience.no

– Vi har etablert et matkonsept hvor hensikten er å møte et behov og ønske hos folk på farta. Alle ønsker å spise god og sunn mat, lagd på norske, ferske råvarer.

Derfor har Shell jobbet for å øke kvaliteten på mat som selges på bensinstasjonene landet rundt. Dette gjelder spesielt ingrediensene, men òg hvordan maten blir laget.

Håndsmurt suksess

– Jeg vil spesielt trekke frem matpakke-tilbudet vårt, som består av håndsmurte, grove brødskiver med masse spennende pålegg og friske grønnsaker. Dette er den største suksessen vi har hatt i matveien, og vi selger flere millioner matpakker i året.

Matpakken er perfekt for folk på farta, barn som skal på trening, sykepleiere som skal på nattevakt, og mange fler som trenger et sunt og gunstig mattilbud på farta.

Pølser har alltid vært et fast innslag på bensinstasjonen, og Vagle forteller at Shell har hatt spesielt fokus på å videreutvikle pølsetilbudet til å bli både sunnere, med lavere saltinnhold, og mer spennende topping.

– Ketchup og sennep er godt, men vi ønsker å gi kundene helt andre og nye smaksopplevelser. Vi har blant annet toppet pølsene med rødløk og bladpersille, salsa og cheddardressing, eller aioli.

Shell tilbyr også et mangfold av burgere med 100 prosent norsk storfekjøtt, men i tillegg har de nå lansert Norges kanskje beste plantebaserte burger, forteller Vagle videre.

– Det er helt naturlig å ha gode, plantebaserte alternativer. Vi har også lansert en plantebasert pølse, og vi ønsker å servere veganske alternativ som er så velsmakende at alle har lyst til å prøve en variant uten kjøtt.

Unike bakevarer

I tillegg kan samtlige Shellstasjoner tilby ferske bakevarer rett fra ovnen – også unike, egenutviklede produkter.

– En av de største suksessene er Shellbollen, som er sammenbakt i form og toppet med vanilje. Dette blir en god, hjemmebakt smak som kundene elsker!

I disse dager lanserer de også den første bollen noensinne som er fylt med flytende, salt karamell.

– Vi er stolte over at vi hele tiden jobber med produktutvikling, forbedring av kvalitet, og en endring over tid. Slik begynner vi å få et komplett tilbud for folk på farta.

Shell satser på å være en matdestinasjon for alle som er på vei fra A til B, og å møte ulike behov for en pause i hverdagen.

Pausested for enhver smak

– Folk som har hjemmekontor kommer gjerne hit for å spise lunsj. Og trenger du et kjapt måltid til hele familien i en hektisk hverdag, kan du hente dette med deg hjem fra oss.

Normalt sett er det også gode muligheter for å sette seg ned på Shellstasjonene for å nyte et av de spennende alternativene på menyen. Nå under pandemien er det restriksjoner knyttet til dette, men i vanlige tider ser vi at mange bruker Shell som alternativ til restaurant, og bruker god tid – enten med familie, venner eller kollegaer .

Alt i alt ønsker Shell å tilby kundene ekte, ujålete og ærlig mat.

– Det du får er det samme som er på bildet.

Avslutningsvis ønsker Vagle å trekke frem det viktigste bak mattilbudet fra Shell – de e «som jobber på stasjonene.

– Medarbeiderne som står og tilbereder mat, steker og baker – de har fått en lidenskap for god mat med høy kvalitet. Det står et stolt lag bak hver av stasjonene som serverer sunn og real mat rett til kundene, hver dag.

Neste artikkel