Hjem » Loyalty and Rewards » Appen for deg som er på farta
Sponset

Snarveien skal vise deg veien til gode tilbud. – Det handler om å skape fleksibilitet for kundene, sier Nina Røsland om appen Snarveien.

Røsland er sjef for lojalitet og digitalutvikling i Shell, og forklarer her hvilke fordeler man får ved å laste ned appen – som er helt gratis.

– Den gir rett og slett kundene en snarvei til Shell.

Nina Røsland

Sjef for lojalitet og digitalutvikling i Shell

Utviklet for å dekke folks behov på farta

– Vi følger hele tiden med på hva folk trenger på farta, slik at vi best mulig dekker kundens behov, om de kommer med bil, sykkel eller til fots, forklarer Røsland videre.

Dette har også vært utgangspunktet for utviklingen av snarveien-appen. Med den ønsker Shell å gi kundene tilgang til fordeler, fleksible løsninger og de beste tilbudene på farta.

Og – som navnet tilsier, vil Snarveien-appen alltid vise raskeste vei til nærmeste Shellstasjon.

Last ned Snarveien-appen her!

Norges mest fleksible kaffeavtale

Et av hovedmomentene ved Snarveien-appen er den unike kaffeavtalen, som også er Norges mest fleksible tilbud for å få kaffe på farta.

– Det som er unikt med vår kaffeavtale er at du har den på mobilen. Dette liker kundene våre godt, da den skaper fleksibilitet gjennom at du kan hente kaffe med hvilken kopp du vil.

Økt fleksibilitet kommer også av at avtalen gjelder 365 dager fra kjøpsdato – i motsetning til andre avtaler som kun gjelder ut kalenderåret.

– I tillegg er det et miljøaspekt ved dette – man trenger ikke å kjøpe seg ny kopp hvis man allerede har en favorittkopp.

Røsland vil også påpeke at hvis man kjøper mer enn syv kopper kaffe i løpet av et år, har man allerede tjent inn kaffeavtalen hos Shell og Snarveien.

– Det er et ganske enkelt regnestykke som mange ikke tenker over.

Shell har fortsatt den tradisjonelle kaffeavtalen som har vært på markedet i alle år, men de aller fleste velger kaffeavtale på mobil.

Foto: Shell

Faste tilbud og spennende kampanjer

Gjennom Snarveien får kundene tilgang til de beste tilbudene på mat og drikke, bilvask, snacks, og drivstoff.

– Her kan du finne tradisjonelle og sunne alternativer, og andre nyheter du burde smake. Tilbudene varierer, slik at det alltid skal være spennende å benytte seg av tilbudene i appen. Kundene våre setter spesielt pris på vann til ti kroner og ekstra Trumf-bonus på drivstoff. Derfor er dette faste tilbud som du alltid har tilgang på om du har lastet ned appen.

Videre vil Shell tilby et bredt spekter av gode tilbud som er relevante for folk på farta.

– Vi har alltid kvalitetsprodukter til en fast gunstig pris. Ostegrill til 15 kroner, vår egen matpakke for kun 35 kroner, hamburger av 100 prosent storfekjøtt til 39 kroner og halv pris på smågodt hver lørdag, samt alle bakevarer for kun ti kroner per stykk på søndager.

Røsland mener bensinstasjoner har fått et rykte på seg for å være dyre, men gjennom faste og midlertidige tilbud kan du alltid gjøre en god handel hos Shell.  

Fornøyde kunder

Røsland tror mange kan dra god nytte av appens mange, fleksible tilbud.

– Yrkessjåfører og håndverkere er veldig glade i kaffeavtalen og de gode tilbudene på mat og drikke. Studenter er også flinke til å utnytte seg av tilbudene, og mange har anskaffet seg en kaffeavtale på mobil, som de benytter sammen med sin favorittkopp.

I tillegg ser vi mange kunder som sitter på hjemmekontor eller jobber ved en Shellstasjon som kommer innom oss i lunsjen.

– Vi er jo rett rundt hjørnet i deres arbeidsdag, sier Røsland.

For de som vurderer å laste ned Snarveien, har Røsland én oppfordring.

– Bare last ned, registrer deg, og se selv – det er så enkelt.

Last ned Snarveien-appen her!

Neste artikkel