Hjem » Livet som senior » Lykkelig og fornøyd etter behandling på Stamcelleklinikken
Sponset

Ranveig 69 år fra Tønsberg

Pasient ved Stamcelleklinikken

– Jeg er friluftsmenneske og klarte ikke lengre å gå mer enn en kilometer grunnet knesmerter. Nå kan jeg gå så langt jeg vil. Jeg får hverken hevelse eller smerterlenger. Før klarte jeg ikke å bære handleposer ned en trapp. Dette er ikke noe problem lenger. Jeg har fått et nytt liv etter behandlingen på Stamcelleklinikken, sier Ranveig, 69 år fra Tønsberg.

– Jeg var vurdert til å få kneprotese, men jeg måtte gå med smertene inntil de kunne operere meg. Nå er det ikke lenger aktuelt med proteseoperasjon. Sykehusene kan ikke tilby noe annet en fysioterapi og trening i tillegg til smertestillende piller. Jeg er gift med en jeger og jeg kunne ikke holde følge på fjellturer, men nå må han henge på meg.

«Jeg har fått et nytt liv etter behandling på stamcelleklinikken»

Dette er behandlingen på Stamcelleklinikken

Ditt eget blod inneholder mange aktive oppbyggende celler, som vi tar ut og setter inn i det vonde leddet. Vi behandler selve årsaken til smertene i ledd og sener med kroppens egne celler.

Karianne, 48 år.

Karianne 48 år

– Jeg gikk hos dere i fjor med mine «90-års-knær». Jeg har ventet med å gi tilbakemelding fordi jeg ville se om resultatet ville vedvare. Ok: Jeg kan si såpass: Jeg løper igjen, kjører bil, krykkene er på dynga. Jeg kjørte tur/retur Kristiansand i forgårs. Jeg kan sitte med bena oppunder meg igjen i sofaen og jeg trener som vanlig. Mine knær er mine igjen og ikke en gammel dames. Mitt poeng: Stamcellebehandlingen var super for meg. Jeg er så glad, lykkelig og fornøyd. Jeg er blitt 99% bra! Jeg fikk et nytt liv. Enden på visa er jo en lykke for meg. Tusen takk!, sier Karianne, 48 år.

Har du problemer med smerter og slitasje i ledd og sener?

Stamcelleklinikken er en spesialklinikk som behandler smerte og slitasje i ulike ledd og sener. Formålet er å reparere skader i leddbrusk og sener, redusere/fjerne smerter og øke bevegeligheten. Behandlingen innebærer ingen bruk av kunstige legemidler, men foregår ved injeksjon av virksomme celler fra kroppens eget blod i de sener eller ledd hvor pasienten opplever smerte eller har slitasje. Legene på Stamcelleklinikken er overleger med spesialkompetanse i ortopedisk kirurgi og smertebehandling.

Legene på Stamcelleklinikken er erfarne overleger med spesialkompetanse i:

  • Artrose i ledd
  • Skuldersmerter
  • Knesmerter
  • Hoftesmerter
  • Fotsmerter
  • Nakkesmerter
  • Ryggsmerter

Les mer om legene og behandlingen på www.stamcelleklinikken.no

Hva kan behandles?

Det er særlig artrose («slitasjegikt») og slitasje i ulike ledd som behandles. De vanligste symptomer ved artrose er smerte, stivhet og innskrenket bevegelighet. Ledd som ankler, knær, hofter og skuldre egner seg godt for behandling. Oftest blir smertene i leddet redusert etter kort tid, og ofte umiddelbart etter behandling. Vanligvis vil det være behov for 3–6 behandlinger og foreløpig må behandlingen finansieres av pasienten selv.

Ring 22 00 80 30

Adresse: Majorstuhuset, Kirkeveien 64A, 0364 Oslo

www.stamcelleklinikken.no

Neste artikkel