Hjem » Livet som senior » Kos og Kvalitetstid Året Rundt med Bålpanner fra Bålstedet
Sponset

Høsten har kommet snikende, og selv om sommeren har sagt farvel med kjølige temperaturer, betyr det ikke at gleden ved å tilbringe tid utendørs med nære og kjære må ta slutt. Uansett årstid og hvor du befinner deg, kan du skape minnerike øyeblikk fylt med kos og hygge. Hos Bålstedet har vi den perfekte løsningen for deg, enten du foretrekker å kose deg på hytta i skogen eller på balkongen midt i byen.

Nordmenn har en dyp kjærlighet for naturen og samlinger rundt bålet. Det er noe magisk med flammene som trekker oss sammen. Hos Bålstedet er vi dedikert til å bringe den magien til deg med våre rentbrennende bålpanner fra Solo Stove. Det beste av alt er at du kan nyte disse øyeblikkene uten å bekymre deg for irriterende røyk og lukt.

Vi har opplevd en økning i uteplassbruk blant våre kunder, takket være våre bålpanner som gir varme og kos hele året, uavhengig av værforholdene. Med Bålstedet kan du virkelig omfavne norsk natur og skape minner sammen med familie og venner.

Kontinuerlig utvikling og tilbehør

Vi er stolte av å være importører av Solo Stove bålpanner, som har vunnet nordmenns hjerter med sin innovative teknologi. Men vi stopper ikke der. Vi tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør som grilltopper, wok-plater, varmespredere, og til og med pizzaovner – alt for å forbedre din bålopplevelse.

Alt dette utstyret og mer finner du på vår nettside, bålstedet.no. Her kan du også utforske vårt imponerende utvalg av bålpanner og tilbehør for å gjøre kosen enda mer spesiell.

Sikkerheten først

Vi tar sikkerheten på alvor! Når du planlegger en hyggelig kveld med venner og familie, er det viktig at sikkerheten er ivaretatt. Derfor har vi engasjert det anerkjente RISE Fire Research AS for å grundig teste våre produkter i norske forhold. Dette gjør at vi kan gi deg klare og trygge veiledninger om sikker plassering og anbefalte avstander fra brennbare materialer.

Vi er stolte av å si at vi, etter vår vurdering, tilbyr de sikreste rentbrennende bålpannene på markedet i Norge i dag.

Rentbrennende og røykfrie bålpanner

Solo Stove er kanskje Norges råeste bålpanner på markedet i dag. De er rentbrennende og røykfrie som gjør at du ikke trenger gass.

Høstkosen ved bålet

Høsten bringer med seg den perfekte tiden for kos og samvær rundt bålet. Inviter venner og familie til en hyggelig sammenkomst i høstferien og gjør det ekstra spesielt med flammen og varmen fra våre bålpanner. Bruk kampanjekoden HØSTFERIE15 for å dra nytte av vår høstkampanje og få rabatt.

Bålpanner for alle anledninger

Uansett om du ønsker å nyte bålkosen på tur eller på balkongen midt i byen, har Bålstedet den perfekte løsningen. Vår Solo Stove Mesa er en bordversjon av våre bålpanner og kan brukes uavhengig av bordets overflate. Den er kompakt og lett, slik at du kan ta den med deg hvor som helst og fortsatt få den herlige varmen fra bålet.

Gaven alle kan nyte

Vår typiske kunde er et voksent middelaldrende par som ønsker å dele kvalitetstid og kos. Thomas Sønes, Daglig leder i Bålstedet AS, gir et klokt tips: «En flott gaveide er å kjøpe en bålpanne sammen som en gave til hverandre. Mange slår seg sammen i disse økonomisk utfordrende tidene og gir en bålpanne som gave til yngre par som ønsker bålkos, men kanskje ikke har råd selv. Bålpannen er den perfekte gaven for alle.»

Så uansett hvor du er eller hvilken årstid det er, kan du skape magiske øyeblikk og kvalitetstid med Bålstedet. Besøk vår nettside i dag, og la eventyret begynne!

HØSTKOSEN VED BÅLET

Høsten bringer med seg den perfekte tiden for kos og samvær rundt bålet. Inviter venner og familie til en hyggelig sammenkomst i høstferien og gjør det ekstra spesielt med flammen og varmen fra våre bålpanner. Bruk kampanjekoden HØSTFERIE15 for å dra nytte av vår høstkampanje og få rabatt.

Les mer på baalstedet.no

Tekst: Geir Egholm, Salgs- og markedsansvarlig, Bålstedet AS

Neste artikkel