Skip to main content
Hjem » Livet som senior » Det er aldri for sent
Sponset

Synergytrening sverger til treningsfilosofien «slowburn», der tung motstand og sakte bevegelser gir sikker, og effektiv styrketrening på samme tid.

– Det er etter min mening den metoden som gir best effekt. I tillegg er det minimal risiko for skader, sier Ulla B. Nævdal og fortsetter:

– Det var en kunde som kalte oss «Oslos best bevarte trenings­hemmelighet.» Nævdal er fysioterapeut, personlig trener og eier av Synergytrening AS.

To halvtimer

– Det er aldri for sent å begynne med styrketrening. Gjennom å styrke kroppen, forebygger og motvirker man også skader og forbedrer mobilitet og yteevne i hverdagen. Og det behøver ikke ta mer enn to halvtimes økter i uken.

Personlig tilpasset

Synergytrening ligger i andre etasje i Valkyriegata 5. Her er en intim treningssal, to behandlingsrom for fysioterapi, akupunktur og massasje, samt enkeltgarderober med dusj, såpe og sjampo.

– Her trener kundene i fred og ro i en privat atmosfære. Det er aldri mange som trener samtidig. Noen ønsker å trene før fuglene synger, andre stikker innom i lunsjen eller etter arbeidstid. I tillegg har vi dem som er i pensjons­alder og som gjerne trener midt på dagen.

En-til-en-timer og personlig oppfølging er fundamentet for treningsmodellen, og første, uforpliktende time er todelt. Den starter med en samtale som kartlegger helsesituasjonen, daglig bevegelse og målet med treningen, etterfulgt av en halvtime i salen for å kjenne hvordan det fungerer.

– Vi har kunder i tenårene og de som nærmer seg nitti år.

Starter med massasje

Treningstimene, som i praksis er 30 minutter, starter alltid med massasje. Dette for å skape tilstedeværelse og gi treneren en idé om formen og motivasjonen i forkant av timen.

– Om noen ringer og vil avlyse fordi de har en dårlig dag, ber jeg dem komme likevel. Kanskje passer det bedre med en ren massasjetime i stedet, sier fysioterapeuten.

Enten kundene har helsemessige utfordringer eller ganske enkelt vil styrke kroppen, er det viktig at de oppfatter treningstilbudet som sikkert og tilpasset. Og enda bedre: Det er aldri for sent å begynne – dårlig holdning og tap av muskelmasse kan reverseres.

Synergytrening AS

Valkyriegata 5
Tlf 23 20 15 05 (resepsjon) eller 95 99 91 93 (Ulla B. Nævdal)
E-post: [email protected]

Tekst: Hilde Oreld

Next article