Skip to main content
Hjem » Julestemning » Ta med familien på julesprell i Norges kuleste trampolinepark!
Sponset

Advent og jul er for mange forbundet med gode opplevelser sammen med venner og familie. Det er ikke alltid enkelt å finne opplevelser som passer hele familien, men et besøk til Norges kuleste trampolineparker slår aldri feil.

Enten de voksne barna vil ta en kopp kaffe i caféen eller bli med ut i parken for å teste spretten, er Rush trampolinepark et nydelig sted å tilbringe tiden. Gleden som fremvises er smittsom og lattermusklene får kjørt seg i parker som er fullspekket med spennende aktiviteter og varierte attraksjoner for liten og stor. Med søkelyset på sikkerhet, fantastiske hopplevelser og smittevern er alt lagt til rette for å finne sin nye vinteraktivitet sammen med familien.

– Det er fantastisk å se så mange mennesker som nyter å være i aktivitet, sier Christine Grieg-Lie, COO i Rush trampolinepark.

Julen handler ikke bare om gode opplevelser, men også om å glede andre. I år ønsker vi å glede fire foreninger eller frivillige organisasjoner som hver kan få et gavekort på 10.000 kroner på hopp hos oss.

– Følgerne våre på Facebook vil få muligheten til å nominere foreninger og organisasjoner som de mener er verdige mottakere, og stemme på de nominerte. Vi gleder oss enormt til å overrekke gaven, forteller Christine, og fortsetter:

– Og skulle du ha behov for litt påfyll til julekalenderen eller en ekstra morsom gave under juletreet, så selger vi både gavekort og Rush-effekter i parkene våre!

Les mer og bestill billetter til ønsket park på rushtrampolinepark.no.

Noe for alle og enhver

På Rush kan man feire bursdag, arrangere utdrikningslag, ha bedriftsarrangement, avslutninger for idrettslaget eller skoleklassen – en del bruker også parken til et annerledes familiebesøk. I julestrien kan det være vanskelig å finne tid til å planlegge et selskap, men på Rush er man sikret en opplevelse som alle vil sette pris på – både store og små.

– Vi tør påstå at alle elsker å hoppe, og hos oss faller et arrangement i smak for de fleste. Gjester forteller ofte hvor gøy de har hatt det hos oss. Også de som planlegger et arrangement, innrømmer at det er veldig behagelig å legge arrangementet til oss. De vet at gjestene blir fornøyde, og i en hektisk hverdag er det en kjempefordel at noen andre tar seg av alt arbeidet med arrangementet, avslutter Christine.

Mange aktivitetssentre

Det er gode muligheter til å utfolde seg hos Rush. De innendørs aktivitetssentrene finnes på hele åtte steder i Norge, og i vinter åpner det siste tilskuddet på Grini i Bærum. Parkene har mange spennende attraksjoner, i tillegg til trampoliner på vegger og gulv. I en Rush-park kan man blant annet øve på hopp og triks, kaste seg ut i groper fra høye tårn, og kjempe som en gladiator på den gøyale battle-beam’en. Flere av parkene har også superkule Rush slides, Multisport arena, Wipe-out, Laser Maze og dodgeball der man kan utfordre både familie og venner.

Åpningstider for juleferien finner du ved å besøke rushtrampolinepark.no og deretter velge ønsket park. Ønsker du å kjøpe gavekort, kan dette gjøres ved oppmøte i park eller digitalt på vår nettside. Rush trampolinepark finner du i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Drammen, Hamar, Haugesund, og Larvik.

Rush Trampolinepark

Rush Trampolinepark finner du i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Drammen, Hamar, Haugesund og Larvik. I parken kan man hoppe i 1, 1,5 og 2 timer. I tillegg er det gode muligheter for å feire bursdag, ha utdrikningslag, bedriftarrangement, skoleklasse og så videre.

Les mer og bestill billetter til ønsket park på rushtrampolinepark.no.

Tekst: Rush Trampolinepark

Next article