Hjem » Julestemning » Ta med familien på julesprell i Norges kuleste trampolinepark!
Sponset

Advent og jul er for mange forbundet med gode opplevelser sammen med venner og familie. Det er ikke alltid enkelt å finne opplevelser som passer hele familien, men et besøk til Norges kuleste trampolineparker slår aldri feil.

Enten de voksne barna vil ta en kopp kaffe i caféen eller bli med ut i parken for å teste spretten, er Rush trampolinepark et nydelig sted å tilbringe tiden. Gleden som fremvises er smittsom og lattermusklene får kjørt seg i parker som er fullspekket med spennende aktiviteter og varierte attraksjoner for liten og stor. Med søkelyset på sikkerhet og fantastiske hopplevelser er alt lagt til rette for å finne sin nye vinteraktivitet sammen med familien.

– Det er fantastisk å se så mange mennesker som nyter å være i aktivitet, sier Christine Grieg-Lie, COO i Rush trampolinepark.

Bevegelse er i seg selv en flott måte å skape minner på, og enten det er med venner, familie, medspillere på idrettslag eller kollegaer, kan du være sikker på å skape bånd, gode opplevelser og få fullt utløp for all overflødig energi i Norges kuleste trampolinepark.

Christine forteller videre:

– Vi gleder oss masse til langåpne dager i julen, og alle parkene våre holder åpent hver dag i julen foruten julaften og 1. juledag slik at vi legger til rette for at alle som vil besøke oss har mulighet til det, før hun fortsetter:

– Og skulle du ha behov for litt påfyll til julekalenderen eller en ekstra morsom gave under juletreet, så selger vi både gavekort og Rush-effekter i parkene våre!

Noe for alle og enhver

På Rush kan man feire bursdag, arrangere utdrikningslag, ha bedriftsarrangement, avslutninger for idrettslaget eller skoleklassen – en del bruker også parken til et annerledes familiebesøk. I julestrien kan det være vanskelig å finne tid til å planlegge et selskap, men på Rush er man sikret en opplevelse som alle vil sette pris på – både store og små.

– Vi tør påstå at alle elsker å hoppe, og hos oss faller et arrangement i smak for de fleste. Gjester forteller ofte hvor gøy de har hatt det hos oss. Også de som planlegger et arrangement, innrømmer at det er veldig behagelig å legge arrangementet til oss. De vet at gjestene blir fornøyde, og i en hektisk hverdag er det en kjempefordel at noen andre tar seg av alt arbeidet som inngår i arrangementet, avslutter Christine.

Mange aktivitetssentre

Det er gode muligheter til å utfolde seg hos Rush. De innendørs aktivitetssentrene finnes på hele ni steder i Norge, og til våren åpner det siste tilskuddet (og kanskje Europas nordligste trampolinepark!) i Tromsø. Parkene har mange spennende attraksjoner, i tillegg til trampoliner på vegger og gulv. I en Rush-park kan man blant annet øve på hopp og triks, kaste seg ut i groper fra høye tårn, og kjempe som en gladiator på den gøyale battle-beam’en. Flere av parkene har også superkule Rush slides, Multisport Arena, Wipe-Out, Laser Maze og dodgeball der man kan utfordre både familie og venner.

Fakta

Rush trampolinepark finner du i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Drammen, Bærum, Hamar, Haugesund, og Larvik. Åpningstider for juleferien finner du ved å besøke www.rushtrampolinepark.no og deretter velge ønsket park. Ønsker du å kjøpe gavekort, kan dette gjøres ved oppmøte i park eller digitalt på vår nettside. I parken kan man hoppe i 1, 1,5 og 2 timer. I tillegg er det gode muligheter for å feire bursdag, ha utdrikningslag, bedriftsarrangement, skoleklasse og så videre. Les mer og bestill billetter til ønsket park på www.rushtrampolinepark.no.

Neste artikkel