Skip to main content
Hjem » Julestemning » Sommer hele året
Sponset

Med sine fem vannsklier, ute- og innebasseng, stupeanlegg og egen surfebølge har Aquarama mye å friste med på denne perlen av en sørlandsidyll. Temperaturen holder seg jevnt på over 30 grader inne, noe som er lokkende for alle og enhver.

Når vinteren slår inn er det deilig å ta seg et varmt bad. Bassengtemperaturen varier fra ulike basseng og starter på 28 til 38 grader. Skulle du derimot være en skikkelig tøffing, har Aquarama kaldkuper som holder cirka ti grader. Det er også verdt å nevne at utebassenget holder oppe alle dager i året, og her er det ekstra digg om vinteren; se snøen dale ned, kjenne kulden på nesetippen og bare nyte utsikten utover bystranda.

Jul på Aquarama

Første søndagen i advent, 28. november, startet Jul på Aquarama. Fra og med denne dagen byr vi på skikkelig julestemning i badet! Hver dag frem til julaften kan du legge julegaver under vårt store juletre. Sammen med en lokal organisasjon, Hjelp oss å hjelpe, ønsker vi å bidra med julestemning til dem som har det vanskelig i førjulstiden.

Foto: Aquarama

I badet kan du oppleve julemusikk og god stemning. Enten du er her for å trene, leke eller bare slappe av, vil du alltid finne aktiviteter som passer deg. Badet inneholder idrettsbasseng, stupeanlegg, klatrebasseng, boblebad, strømkanal, bølgebasseng, babybasseng, vannsklier, kaldkulp, utebasseng, badstuer og kafe.

AquaSurf

AquaSurf er perfekt for nybegynnere på jakt etter surfing og sommerglede. I tillegg er det en super aktivitet for de erfarne brettsportutøverne som søker nye utfordringer og vil teste sine brettkunnskaper. Surfebølgen på Aquarama ligger midt i anlegget og er en utrolig tøff attraksjon som tiltrekker både unge og voksne. Alltid drop-in i helger og ferier.

AquaLama, Norges kuleste lama?

AquaLama elsker å bade, danse og leke med andre barn. Hvis du besøker badelandet i helger og ferier vil du med stor sannsynlighet møte på den kule maskoten. Det er alltid van(n)vittig god stemning i badet når lamaen er på besøk!

Nattbad

Vil du oppleve Aquarama etter stengetid? Vi utvider åpningstiden fredag 10. desember til 24.00. Vi demper belysningen fra 21.00, skrur av vannskliene og skur på rolig musikk slik at du vil oppleve Aquarama på en litt annen måte. De ulike bassengene blir fylt med lys tilpasset de mørke omgivelsene.

Foto: Aquarama

Unn deg deg et avbrekk; unn deg et deilig nattbad. Fra utebassenget kan du stirre ut i nattemørket mens du slapper av i deilige 34 grader. Aquarama Spa vil også holde åpent og har fri tilgang for alle – så har du ikke besøkt spa enda – da har du sjansen nå!

Aquarama Spa

Aquarama Spa inneholder fire badstuer, alle med unike helsebringende funksjoner. I kombinasjon med kaldkulpen og opplevelsesdusjen, Ice Rain/Tropical Rain, veksler kroppen mellom det varme og det kalde, noe som gjør godt for blodsirkulasjonen. Du vil også finne dusjer, fotbad og varmtvannsbasseng.

Tips til julegaver

Årskort Helg 2022: Som årskort-holder får du tilgang lørdag og søndag, samt alle dager i vinter- og høstferien. Fra 1455,-.

Ps! Kjøper du årskort før 24. desember kan du spare 50,- per årskort.

Familiebillett: For kun 549,- får du en familiebillett som gjelder for inntil 4 personer. Tilbudet varer til 24. desember.

Åpningtider i juleferien

20.12: 12-21
21.12: 06*-21
22.12: 12-21
23.12: 09-16
24.-25.12: Stengt
26.-30.12: 09-19
31.12: 09-16
01.01: Stengt
02.01: 09-19

*Spa åpner kl. 12

Tekst: Aquarama

Next article