Hjem » Julestemning » Slik lager du en alkoholfri moscow mule
Sponset

Bar-Zone har sin opprinnelse fra 2006 hvor Steinar, en bartender fra Risør, startet en bar butikk for å levere barutstyr på sørlandet. Senere ble dette en nettbutikk for hele landet.

Espen Wenås kjøpte Bar-Zone i Desember 2016. Espen har idag 13 års erfaring fra bransjen, og har drevet utestedet BAR i Skien i 13 år. Arrangert en rekke større eventer som Kurt Nilsen, Big Bang, Vassendgutane, Sivert Høyem.

Bar-Zone er idag en butikk der flest private handler til bursdager, fester og andre eventer. Har også endel utesteder og restauranter som benytter produktene.

Sjekk ut Bar-Zone sin nettbutikk her.

Oppskrift på alkoholfri moscow mule

2 dl eplejuice
1 dl tonic
1-2 cl ferskpresset limejuice
2 dl ginger beer


1. Avkjøl gjerne kobberkruset først.
2. Bland limejuice og eplejuice.
3. Topp kobberbegertet med is og hell over ginger beer og tonic.
4. Rør forsiktig om, og pynt helt til slutt med en skive lime.

Moskow mule er en meget enkel drink som mange har fått øynene opp for siste årene. Moskow mule burde serveres i ordentlig kobberkrus med hank.

Julegavetips

Foto: Bar-Zone

En perfekt gave eller et must have i barskapet, koffert med seks deler: Boston Shaker, to skjenketuter, speedåpner, målebeger, barsil, barskje. Fåes i fire finisher: koffert stål, kobber, gunmetal eller gull. 988,-

Neste artikkel