Hjem » Julestemning » Norsk klesdesign under juletreet
Sponset

Riccovero er stolte av sin skredderhistorie som går helt tilbake til 1936. Gjennom tre generasjoner har familiebedriften fra Vestlandet utviklet seg i takt med tiden og etablert seg som en viktig aktør blant norske klesmerker.

Riccovero skaper kolleksjoner som består av både dame- og herreklær, der bevisste valg rundt kvalitet, passform og funksjonalitet alltid tilføres den aktuelle sesongens kombinasjon av farger og detaljer.

– Trender inspirerer oss, men vi vil alltid være tro til kvalitet og komfort med et moderne snitt. Dette sikrer den ekte karakteren i våre kolleksjoner. Vi er stolte av å være en del av norsk design. Selv om vi lar oss inspirere av verden og plukker stoffer fra verdens ledende produsenter for å sikre at kunden får det beste, er det alltid med en norsk tilnærming.

Foto: Marius Beck Dahle

Tidløse produkter

Riccovero er for mange et sikkert valg når man skal på julebord, fest eller i andre selskaper. I tillegg tilbyr de et utvalg av baseprodukter med klassiske snitt og farger. Dette er tidløse produkter som er et «must» i enhver garderobe, og kan kombineres med sesongens mer uttrykksfulle favoritter for å skape en personlig stil.

– Høytider og viktige begivenheter er noe vi alltid gleder oss til. Nå kan vi hente fram kreativiteten og knytte den opp mot plagg som vi forbinder med jul- og nyttårsfeiring. Vi ønsker at kundene våre både kan assosiere oss med sesongens festligheter, men også med anledninger der man har fokus på comfort og en mer casual look. Da trekker vi frem gode loungewear-plagg i myke og behagelige kvaliteter, gjerne med mye stretch. I tillegg har vi et bredt utvalg av baseklær til enhver anledning fra vår Essential kolleksjon.

Riccovero

Ved å kombinere skredderarven med innovativ design, skal Riccovero skape klær med et sterkt fokus på passform, funksjonalitet og brukervennlighet. Vårt mål er å levere stilsikre kolleksjoner som inspirerer til en personlig stil. Vi lar oss inspirere av estetikk, skarpe silhuetter og kvalitetsmaterialer. Bevisste valg rundt kvalitet tilføres alltid den aktuelle sesongens kombinasjon av farger, trender og detaljer.

Julegavetips til han og henne

Velger du å gi et produkt fra Riccovero i gave, vil mottakeren av gaven få et kvalitetsprodukt de vil kunne ha glede av i mange år frem i tid.

En av våre favoritter til herre er en tynn og deilig merinoullgenser som holder deg varm gjennom sesongens kalde dager. Vi ønsker å trekke frem to favoritter – Henry Knit som er superfin å bruke over skjorten, og Rock Knit som er tøff alene under dressen for en mer casual look. Deilig strikkegensere er også en fin gave å gi til noen du er glad i.

Vi vil også trekke frem TOM-buksene som er utpreget komfortable med svært god stretch kvalitet og faller under konseptet «Easy wear, easy care». Buksemodellen finnes i en rekke farger og stoffkvaliteter.

Til henne anbefaler vi gjerne en varm og behagelig strikk som passer perfekt nå når kulden kommer. Mela Sweater i deilig merinoull er et godt alternativ her. En klassisk og tidløs bluse er også et supert gavetips som passer godt til det meste julen har å by på. Velg mellom ulike farger, fasonger og kvaliteter.

Riccovero sine kåper er også en sikker vinner under juletreet for damene. Med fantastiske snitt og høy prosent ull er dette morgendagens klassikere.

Ved å kombinere skredderarven med innovativ design, skal Riccovero skape klær med et sterkt fokus på passform, funksjonalitet og brukervennlighet.

Vårt mål er å levere stilsikre kolleksjoner som inspirerer til en personlig stil.

Neste artikkel