Hjem » Julestemning » Julemagi og vinterglede på Savalen
Sponset

Vinterens kalde fraspark møter varm julestemning på Savalen, hvor snøkledde landskap og knitrende peiser danner rammen rundt en magisk førjulstid og en hjertevarm vinterfeiring.

For de som søker den ultimate jul- og vinteropplevelsen, er Savalen det ideelle tilholdsstedet. Med over 60 år med tradisjon og gjestfrihet, ønsker familien Hektoen deg velkommen til en julefeiring som overgår forventningene.

Førjulstiden: En magisk feiring

Førjulstiden på Savalen er som hentet fra et eventyr. Her smelter snødekte omgivelser sammen med levende lys, duftende julemat og en dose av Julenissen og Nissemors sjarm. Familien Hektoen markerer 60 år med uforglemmelige opplevelser, og feirer dette jubileet med en spesiell aperitif til alle gjester under julebordshelgene. Den magiske atmosfæren følger gjestene gjennom helgen med fokus på tradisjonsrik mat, underholdning, innendørs spa og et hav av utendørsaktiviteter.

Førjulstid på Savalen

Snø, levende lys, Julenissen, deilig julemat og kanefart. Førjulstiden på Savalen er magisk! Vil du også oppleve denne julemagien?

Eventyrlige opplevelser

Hver helg venter et festmåltid for sansene. Ankomstdagen byr på et overdådig aftensbord med et utvalg av varme og kalde retter. Lørdagen starter med en fantastisk frokostbuffé etterfulgt av lunsj, før kvelden kulminerer i et tradisjonsrikt julebord. Søndagen sier farvel med en siste frokostbuffé før avreise.

Festlige aktiviteter for alle aldre

Nissehusets julebutikk frister med julemagi og vandreteater om julenissen og sotnissen. For de eventyrlystne er kanefart med hestene en mulighet, mens de som foretrekker innekos kan nyte en varm kopp te foran peisen.

Foto: Savalen Fjellhotell og Spa

Barnas julemarked

For de små arrangeres et eget julemarked hvor magien blir virkelig. Julenissen og nissemor tar imot barna og inviterer dem til en verden av nissemoro. Fra fakkeltog til eventyrlesing i lavvoen, tilbyr helgen et utvalg av aktiviteter som ridning, juleverksted og fotografering med nissene.

Feiringen fortsetter gjennom julen og romjulen

Savalen holder julestemningen i live gjennom julen, romjulen og frem til nyttårsaften. Her kan gjestene glede seg over julegrøt med mandel, gløgg, julekaker og en tradisjonell kanefart. Julenissens hus er åpent, og de yngste i familien kan delta på nisseskolen, og bli autorisert nisselærling.

Foto: Savalen Fjellhotell og Spa

Vinterglede for hele familien

Savalen tilbyr mer enn bare julestemning. Det er et vinterparadis med aktiviteter som passer for alle. Fra alpinanlegg til oppvarmet lavvo og akebakker i familieområdet, samt milevis med langrennsløyper.

Et oppvarmet basseng og fjellspa står klare for å gi avkobling og velvære etter en aktiv dag utendørs. Barna kan glede seg over kino og disko, samt lekerom for endeløs moro. Alt dette skaper en helhetlig vinteropplevelse som kompletterer den magiske julestemningen på Savalen, perfekt for familier og vinterentusiaster som er på jakt etter uforglemmelige øyeblikk.

Foto: Savalen Fjellhotell og Spa

Opplev julen og vinteren på Savalen

Med et bredt utvalg av helgeopphold, feriepakker og arrangementer gjennom hele vinteren, inviterer Savalen til en uforglemmelig jule- og vinterfeiring. Fra førjulsmagi til vinterglede. Savalen tilbyr den perfekte destinasjonen for å skape minnerike øyeblikk sammen med familie og venner.

Velkommen til Savalen – hvor julen og vinteren forenes

Savalen ønsker deg hjertelig velkommen til et vinterparadis som kombinerer den magiske julestemningen med en overflod av vinteraktiviteter. Her venter en unik opplevelse som vil fylle deg med varme, glede og minner for livet.

FAKTA

Siden 1963 har familien Hektoen utviklet den gamle Savalen Turisthytte, til et moderne og attraktivt fjellhotell i naturskjønne og idylliske omgivelser på Savalen i Nord-Østerdalen.

Les mer på savalen.no

Neste artikkel