Skip to main content
Hjem » Julestemning » Julegavene som virkelig varmer
Sponset

I år er etterspørselen enorm etter gaven som varmer og samler nære og kjære for kos. Solo Stove-modellene Yukon, Bonfire og Ranger har blitt godt kjent. For mange har de gitt vesentlig økning av tiden og kosen de har med familie og venner utendørs, uansett vær og temperatur.

Fremdeles er det mange som har disse rentbrennende røykfrie og trygge bålpannene på sine ønskelister. Mange kommer til våre butikker, på messer eller markeder vi besøker for å kjøpe dem som gave. Med en slik bålpanne gir man hele familien en gave som sikrer varme, kos og nytelse av tiden sammen utendørs.

Veldig mange av våre eksisterende kunder søker etter, og skaffer seg diverse utstyr til sine bålpanner. Mange av kundene som allerede har kjøpt eller fått SoloStove-bålpanner har forskjellig ekstrautstyr på ønskelistene nå til jul. Spesielt ser vi at etterspørselen etter det nyeste utstyret, som varmespreder, pellets adapter og pizzaovner, øker kraftig.

Rentbrennende og røykfrie bålpanner

Solo Stove er kanskje Norges råeste bålpanner på markedet i dag. De er rentbrennende og røykfrie som gjør at du ikke trenger gass.

Foto: Parker Amstutz

Bål uten røyk og lukt

Bruker man en rentbrennende bålpanne fra Bålstedet, vil man umiddelbart oppdage de store fordelene de har over tradisjonelle bålpanner. De utnytter veden bedre med rentbrennende teknologi. Noe som igjen gjør at man slipper den sure plagsomme røyken alle kjenner fra bål og bruk av bålpanne. I tillegg er Solo Stove bålpannene til Bålstedet sikkerhetstestet, de kan brukes på alle underlag, også rett på terrassen. De har også klare råd for sikre avstander til tak når man velger å bruke dem på overbygget åpen terrasse, balkong eller lignende

TILBUD

Bålstedet gir nå alle leserne her en ekstra mulighet. Bruk rabattkoden «dbjulegave» og du får 13 prosent rabatt på handlekurven i nettbutikken vår på baalstedet.no.

Rabatten gjelder ikke på allerede nedsatte produkter.

Vi har også forlenget bytteretten på alle julegavene som kjøpes hos oss frem til 10. januar for alle gaver kjøpt frem til 22/12.

Bålkos for hele familien

Mesa er bordversjonene av de større bålpannene våre. Mange elsker designet og fargevalgene vi har på disse. Med en bordversjon kan man få bålkos for hele familien, selv om plassen er liten. Den gir varme og kos, og passer både for bruk på en liten balkong eller uteplass. Bordversjonen passer også perfekt for grilling av marshmallows sammen med familien, både hjemme eller på tur.

Foto: Tine Sønes

Vi nordmenn elsker turer ute i det fri. Derfor har stormkjøkkenene våre blitt en godt likt turvenn for stadig flere. De er meget effektive og bruker samme teknologien som bålpannene, og fyres enkelt med biomateriale du finner på turen, som kvist og kongler. Dermed slipper man kostnadene med, og styret det kan være, å pakke med seg brensel som gass, parafin eller lignende på turen. Du kan heller prioritere maten eller drikken som du vil kose deg med.

Vi har størrelser som passer alle settinger. Den lille Lite er perfekt for én til to, Titan passer for to, eller Campfire-modellen som er perfekt til matlaging og varme til familien, vennegjengen eller jaktlaget på tur.

FAKTA

Bålstedet AS har blitt godt kjent blant det norske folk siden de startet opp i slutten av 2018, og nå har de også fått bekreftelse på suksessen med sin status som Gasellebedrift. Men viktigst av alt for alle som jobber hos Bålstedet er alle de fantastiske, positive tilbakemeldingene de hele tiden får fra kundene.

For en tid siden kunne det bekreftes at over 20 000 nordmenn har skaffet seg en av de rentbrennende bålpannene fra SoloStove gjennom Bålstedet. Alle ansatte er stolte over at vi som Norges importør, distributør og forhandler av Solo Stove, har bidratt til å ha gitt så mange nordmenn mer og bedre kos, og nytelse av uterommene sine.

Når vi møter kundene rundt om i landet er det udelt positive tilbakemeldinger. Mange har mer tid ute med familien og venner, de samles rundt bålstedene sine hjemme, på hytter og turer. Der nyter de varmen og tiden sammen uten den plagsomme sure røyken, og helt uten bekymringer rundt sikkerhet og brannfare.

Les mer på baalstedet.no

Next article