Hjem » Julestemning » Hemsedal: En helårsdestinasjon med proHemsedal som vert
Sponset

Hemsedal, den vakre dalen som er omfavnet av majestetiske fjell har alltid vært et samlingspunkt for de som søker eventyr og unike opplevelser. ProHemsedal er et booking- og salgsselskap som tilbyr opphold og opplevelser i Hemsedal.

Uavhengig om du er en av deres mange stamgjester eller en bedrift som besøker dem for første gang, vil ProHemsedal overraske deg med deres filosofi rundt opplevelser og service.

– Med erfaring fra noen av landets mest kjente hotell og reiselivsaktører vil våre ambisjoner i ProHemsedal alltid være høyere enn dine forventninger, det er et løfte! Det forteller Andreas Tangberg som er Co-founder og daglig leder i ProHemsedal

Andreas Tangberg og Astrid Elisabeth Kihle Jordan er hjertene bak ProHemsedal. De ønsker ikke å bare være et bookingselskap, men også et vertskap som tar deg med på en reise gjennom Hemsedals skjønnhet og tilbyr en service som overgår gjestenes forventinger.  Deres visjon er klar: Hemsedal skal være Norges beste destinasjon – hele året!  

Foto: Kalle Hägglund

Unik hytteutleie med personlig service

ProHemsedal skiller seg ut ved å tilby mer enn bare standard hytteutleie. Andreas Tangberg, daglig leder og tidligere blant annet salgssjef på Grand Hotel i Oslo, forklarer at de ønsker å levere på et høyt internasjonalt nivå.

Det handler ikke bare om å tilby hytter og leiligheter, men om å skape en opplevelse. Ved innsjekking får gjestene følelsen av å entre et luksuriøst hotellrom. Peisen knitrer, levende lys tennes, og sengene er nyoppredde. Om ønskelig kan gjestene få en kokk på kjøkkenet og oppleve et herlig måltid.

Velkommen til Hemsedal på vår måte

proHemsedal er et booking- og salgsselskap som ønsker å tilby opphold og opplevelser i Hemsedal. Uansett om du er en av våre mange stamgjester eller en bedrift som besøker oss for første gang, vil vi overraske deg med vår filosofi rundt opplevelser og service.  Med erfaring fra noen av landets mest kjente hotell og reiselivsaktører vil våre ambisjoner i proHemsedal alltid være høyere enn dine forventninger. Det er et løfte!

Opplevelser skreddersydd for deg

ProHemsedal formidler ikke bare overnatting; de skreddersyr opplevelser. Med kunnskap om Hemsedals skjulte perler ønsker de å presentere mer enn det gjestene forventer. Enten det er en ake-ekspedisjon, hundesledetur eller en kokkekamp, så er de klare til å tilpasse oppholdet etter gjestenes behov.

Foto: Pro Hemsedal

Møter, event & arrangement

For bedrifter tilbyr de en helt unik mulighet til å bygge bedriftskultur. Med deres brede kunnskap fra bedriftsmarkedet og kjennskap til Hemsedal, skaper de opplevelser og aktiviteter spesielt tilpasset hver gruppe. Hyttene deres i hjertet av dalen gir rom for inspirerende møter og teambuilding-aktiviteter.

En ny standard for hytteutleie

ProHemsedal skiller seg ut som et bookingselskap ved å tilby hytteutleie med en personlig touch. Deres lokaler på gamle Smia i sentrum av Hemsedal inviterer interesserte til en kaffe og en hyggelig prat, enten det er hytteeiere som vurderer å leie ut gjennom ProHemsedal eller nysgjerrige sjeler som ønsker å utforske det unike tilbudet.

Foto: Anna Marxèn
Foto: Katarina Wälås

Oppdag Hemsedal med proHemsedal

ProHemsedal inviterer deg til å oppdage Hemsedal på en måte du aldri har gjort før. Uavhengig av om du velger et hotellopphold eller hyttesjarm, kan du stole på at de gir deg det lille ekstra. Med en filosofi om opplevelser og service som går utover forventningene, har de satt en ny standard for hytteutleie og opplevelser i Hemsedal.

FAKTA

Besøk ProHemsedal på deres nettside for mer informasjon og la reisen din gjennom Hemsedal begynne på prohemsedal.com.

Hemsedalsvegen 2947, 3560 Hemsedal
Tlf: +47 900 66 969 • [email protected]

ANDREAS TANGBERG
[email protected]
Tlf: +47 95159789

ASTRID ELISABETH KIHLE JORDAN
[email protected]
Tlf: +47 91792027

Neste artikkel