Hjem » Julestemning » Årets 5 beste tips til fyll av julestrømpene
Sponset

Hvert år, før julemorgenen, henger vi opp julestrømpene enten på dørhåndtaket til soverommet, eller langs peisen i de fleste norske hjem. Til stor glede for både store og små fyller vi strømper med alt fra små gaver til noe søtt å spise. For å feire julestemningen har vi rangert våre beste tips for fyll av årets julestrømper.

Bli med på julestemningen!

Hver søndag i advent holder vi konkurranse for gaver som skal gis bort denne julen. Sjekk ut vår facebook side og instagram konto, og hold et øye åpent for konkurransene hver søndag fremover mot julaften!

5. plass – Klementiner og pepperkaker

Femteplassen på listen vår er en gammel klassiker. Hva er vel tradisjonelle norske julen uten klementinen og pepperkakene. Dette er kanskje ikke barnas største favoritt, men det er så sterkt tilknyttet vår jul at det føles ut som at vi mangler noe dersom det ikke følger med.

4. plass – Favorittdrikken

Det er lett å fylle julestrømpen med for mye å tygge på. Fyll julestrømpen med en liten brus, leskedrikk, eller flaske med gløgg, så kan alle unne seg litt ekstra på julemorgenen. Her er utvalget stort, så å gå for hverandres favoritter er en sikker vinner!

3. plass – En liten gave 

Det er ofte vanskelig, spesielt for de små, å vente helt til kvelden for å åpne gavene sine. Vel så det vil en liten gave for de voksne være uforventet og bli satt utrolig stort pris på. Gaven skal ikke være dyr, men noe lite og enkelt som de voksne kan bruke.
For de små foreslår vi en liten gave som de kan ha en opplevelse med samme dag. Et populært valg er å legge med en julefilm som man kan se sammen på formiddagen.

jullestrømper

2. plass – Innpakket godteri

Den mest forventede delen av julestrømpa er at den skal være fylt med mye søtt. Ungene har sultet siden halloween, og nå er søtsuget tilbake.
Vi i NameOn anbefaler innpakkede godteri når man skal fylle julestrømpene. Julen handler om å gi, og da passer det godt når man kan bytte favorittbitene med hverandre. I tillegg så unngår man søl i strømpa, slik at julestrømpen holder seg like fin, år etter år.

1. plass – Godteristangen

For å gjøre julestrømpa perfekt og klar for julemorgen så topper vi den alltid med en hvit og rød godteristang hengende på åpningen til strømpen. De klassiske julefargene vil gjøre at alle starter dagen med god julestemning!

Julen nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss til å spre kjærlighet til familie og nære under årets største høytid!

Om NameOn

Vårt navn følger oss gjennom livet og er noe av det kjæreste vi har. Siden 1992 har vi tilbudt et bredt utvalg av produkter som kan broderes eller graveres til hele familien!

Neste artikkel