Skip to main content
Hjem » Høststemning » Klar for en superkul hopplevelse i høst?
Sponset

Høsten er tiden for inne-aktiviteter, og det er vanskelig å finne gode opplevelser som passer for hele familien, men et besøk til Norges kuleste trampolineparker slår aldri feil!

Parkene er fullspekket med spennende aktiviteter og varierte attraksjoner for både liten og stor. Med søkelyset på sikkerhet og fantastiske hopplevelser er alt lagt til rette for å finne sin nye høstaktivitet sammen med familien.

– Og bonusen er ikke bare en god opplevelse, man får samtidig kjenne på gleden ved bevegelse! sier Even Ingebrigtsen, avdelingsleder i Rush Bergen.

Arrangementer for de fleste

Rush kan man feire bursdag, arrangere utdrikningslag, ha bedriftsarrangement, avslutninger for idrettslaget eller skoleklassen – en del bruker også parken til avslutningsfester med venner som flytter. Det er også mange gøye fritidsaktiviteter, slik som Rush camp i ferier og flere ulike typer trampolinekurs gjennom året.

– Vi tør påstå at alle elsker å hoppe, og hos oss er det arrangementer for de fleste. Bursdagsbarna hos oss forteller ofte hvor kult det er å feire dagen sin på Rush, og de fleste har sett frem til denne dagen i lang tid. Også foreldre innrømmer at det er veldig behagelig å legge bursdagen til oss. De vet at barna blir fornøyde, og i en hektisk hverdag er det enkelt at noen andre tar seg av alt arbeidet med å arrangere bursdag, fortsetter Even.

Foto: Emilie Fevang

Spennende attraksjoner

Det er gode muligheter til å utfolde seg hos Rush. De innendørs aktivitetssentrene finnes på hele ni steder i Norge. Parkene har spennende attraksjoner, i tillegg til trampoliner på vegger og gulv. I en Rush-park kan man blant annet øve på hopp og triks, kaste seg ut i groper fra høye tårn, spille kanonball på trampolinebane og kjempe som en gladiator på den gøyale battle-beam’en. Flere av parkene har også superkule Rush slides, Multisport arena, Wipe-out og Laser Maze. I tillegg til morsomme aktiviteter har parkene egen cafe hvor man kan nyte kald og varm drikke og deilige småretter. Etter en aktiv hoppeøkt fortjener man kanskje litt ekstra påfyll?

Parkene har fire års aldersgrense, men for at også de minste skal få boltre seg i parken, er det satt av en egen time til barn mellom null-seks år hver eneste lørdag og søndag fra klokken ni-ti. I denne timen hopper en voksen gratis sammen med barnet, og er en perfekt måte å starte dagen på.

Rush trampolinepark finner du i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Drammen, Hamar, Haugesund og Larvik, i tillegg finnes Asker Trampolinepark på Billingstad. Les mer og bestill billetter til ønsket park på www.rushtrampolinepark.no.

Av Chrstine Grieg-Lie, COO

Next article