Hjem » Gaming » House of Nerds – et hus for alle
dataspill

House of Nerds – et hus for alle

House of Nerds
House of Nerds

Tekst og foto: House of Nerds

Vi tror på mottoet «alle har en indre nerd». Med dette så mener vi at alle har en interesse eller hobby som de brenner ekstra mye for, og derfor er House of Nerds er et hus for alle.

Siden oppstarten for cirka tre år siden, har House of Nerds vært en sosial samlingsplass for gamere, brettspillere, cosplayere eller bare de som har lyst å bli underholdt gjennom spill. House of nerds har siden oppstart holdt til på Løren. Her har vi over 740 kvadratmeter med boltreplass, med totalt 75 gaming-stasjoner, VR og racingstoler, med mer. Sammen med partnere som Logitech, Nordic gamesupply, TurtleBeach og Benq, har vi et hus med utstyr av topp kvalitet. House of Nerds har blitt en populær arena for alt fra barnebursdager, utdrikningslag, spillslipp, samt kurs og konferanse for næringsliv og underholdning.

Vil normalisere gaming

Vi på House of Nerds tror veldig på det fokuset som nå er på spill, samt normaliseringen og aksepten om at gaming er så mye mer enn å bare sitte på gutterommet og spille. Vi tror på gaming som en kunst, aktivitet, sport og sosialt samlingspunkt for barn og voksne i alle aldre. Vi synes det er utrolig spennende at partier som Venstre setter gaming og spill på dagorden – dette er trender vi ser gjennom økt fokus på sunne verdier som tidligere ikke var forbundet sammen med gaming. Vi ønsker derfor å være en arena som er med på denne normaliseringen av spill som en allmenn kultur på linje med alle andre interesser og hobbyer.

Stor tro på e-sport

Derfor ønsker vi å skape aktiviteter på huset som både treffer i bredden gjennom spillturneringer, quizer, familiedager, men også bidrar som et samlingspunkt for alt fra cosplayere, KPOP-interesserte og brettspillere. Gjennom å opparbeide en  infrastruktur, er huset også tilrettelagt for e-sport – både med tanke på de fysiske spillmaskinene, men også det faktum at huset er tilrettelagt for både fokus på kosthold og trening. Vi tror på e-sport og ser fram til den dagen da dette blir en like akseptert sport på linje med fotball eller håndball.

Gjennom å være med på arrangementer som Spillexpo og Telenorligaen, bidrar vi ikke bare med morsomme aktiviteter, men er også med for å vise at det er arenaer som tilrettelegger og brenner for at mennesker skal kunne samles gjennom spill. 

En møteplass for alle

Etter oppstart og drift i Oslo, ser vi også ut mot resten av landet for å starte opp flere House of Nerds-sentre. Vi har per dags dato et senter midt i hjertet av Stavanger sentrum. Målet vårt er å ha sentre i de fleste større byene i Norge hvor alle spillinteresserte kan møtes gjennom sine felles interesser for spill, bedrifter kan holde kurs med spill som sosiale innslag, eller nabolaget kan ta turen bort for en kaffe over et brettspill.

Lekne, ansvarlige og nysgjerrige er noen av nøkkelordene vi setter høyt. Lekne gjennom spill og aktiviteter, ansvarlige gjennom rammeverket rundt det vi gjør, og nysgjerrige ved å hele tiden søke etter nye aktiviteter, produkter og måter å gjennomføre det aller meste på. House of Nerds er derfor et hus for alle!

Neste artikkel