Hjem » Festivalguiden » Velkommen til festivalsommeren 2022
Festivalguiden

Velkommen til festivalsommeren 2022

Vi gleder oss maks til å se nye og tidligere publikum til tidens konsert- og festivalsommer. Foto: Marius Dale

Når vi igjen samles utendørs i store folkemengder for å se våre favorittband- og artister, ønsker vi særlig velkommen de to årskullene som skal få oppleve dette for første gang. Endelig er det festivalsommer igjen. Og det er lov å være begeistret. Dette er Summer of Love og festivalgenerasjonens glade maidager!

Bildet kan males stort når vi endelig kan invitere fans og publikum tilbake til festival og opplevelser vi tar med oss livet ut. Konsertene, øyeblikkene og tiden som pandemien tok fra oss er glemte minner mot hva vi skal skape sammen i 2022.

Husker du din første festivalsommer? Følelsen av å forlate verden for noen dager. Det å endelig se ditt favorittband i levende live. Å våkne opp i varme telt med gamle venner. Og møte nye venner på konserter med artister du aldri før hadde hørt om, men som du senere husker som livets liveopplevelse. Den forventningsfulle roadtripen til – og den søvnige bussturen hjem igjen. Kanskje et første kyss, eller en flørt du aldri senere så igjen.

Verdt ventetiden

To årskull skal for første gang oppleve denne festivalfølelsen. De skal se norske favoritter og internasjonale helter dele scene på jorder, i parker, på gressplener, på torg og stadioner over hele landet sammen med kjente og ukjente. Og de skal synge unisont i store folkemengder til låter de kanskje tidligere kun har opplevd gjennom spillelister.  

Festivalsommeren 2022 vil gi mange slike opplevelser. Du vil være der når fire generasjoner og titusenvis av fans fra hele Norge og hele verden samles til tidenes rockefest på Ekebergsletta under Tons Of Rock. I Live Nation jobber vi for at nettopp du som kommer dit og til alle våre festivaler skal få betalt for ventetiden. Det har du, vi og artistene fortjent.

Sommerminner

Lite visste vi da Kygo avsluttet Findings 2019 på magisk vis at det skulle være den siste festivalen i Oslo på det som har føltes som en liten evighet. Men det vi nå vet er at årets line up og produksjon vil kunne toppe alt vi tidligere har skapt sammen for fans og artister på Bislett Stadion. Det gjør vi også når vi for første gang inviterer til NEON i Trondheim. Festivalen nærmer seg utsolgt og en full-norsk line up med Karpe på toppen har solgt hele 18 000 billetter. Det forteller oss at norske artister fortsatt står våre hjerter nærmest.

Og for de publikummere som virkelig har måtte se langt etter sitt første møte med festival og liveopplevelse kan vi garantere at Megan Thee Stallion, Playboi Carti og Jack Harlow på Kadetten i Sandvika og Post Malone på Bergenfest vil skape de sommerminnene som vi andre har kunnet drømme oss tilbake til. Vi gleder oss maks til å se nye og tidligere publikum til tidens konsert- og festivalsommer.

Tekst: Live Nation

Neste artikkel