Skip to main content
Hjem » Festivalguiden » Startskuddet på Norges nye EDM-eventyr
Sponset

Gjør deg klar for Norges nye elektronika-eventyr. Bass, dans og samhold står i fokus når Hardstyle DNA åpner dørene til Innlandets feteste sommerfestival – Scandiravia.

Endelig er det Norges tur til å oppleve den ville, rå og ekte festivalstemningen slik som i utlandet. Hardstyle DNA sparer ikke på kruttet på hverken scene eller show når de arrangerer sine festivaler.

April 2023 markerte startskuddet på det som skulle vise seg å bli Norges nye EDM-eventyr. Hardstyle DNA holdt sin første utendørsfestival med pulserende bass, forrykende pyro og sterke lasere – midt i Oslo sentrum. Den store begivenheten slo store ringeffekter i Norge, og dekket et behov for folk som ønsker festivaler med litt mer trøkk.

Den 3. og 4. mai 2024 gikk Hardstyle DNA Outdoor Festival av stabelen for andre gang, på vakre Kadettangen. Med sommertemperaturer på over 20 grader, og godt over 5000 besøkende i Sandvika, var det duket for en stor festival. Festivalgåere i alle aldre fikk muligheten til å oppleve 38 spillesett fordelt på to dager og to scener – med blant annet prestisjefylte navn som Da Tweekaz, Refuzion, Rebelion og Warface på plakaten 

Hva du kan forvente på en hard dance-festival:  

  • Pulserende bass 
  • Spektakulært sceneshow
  • Allsang og dans (gjerne med fremmede)
  • Høy energi 
  • Glade mennesker
  • Alle bruker joggesko

Et så godt som utsolgt Sandvika beviste at det norske publikum er mer enn klar for festivaler med mer trøkk. Gjør deg klar for neste runde – nemlig innlandets feteste sommerfestival.

ScandiRavia

Bli med på todagers utendørsfestival i naturskjønne omgivelser på Huntonstranda i Gjøvik.
Langs Mjøsas bredder kan du oppleve en fullspekket lineup som kombinerer de beste up-and-coming artistene med etablerte stjerner i Skandinavias Hardstyle-verden.
Dette blir to dager full av moro og magisk festivalstemning

Innlandets feteste sommerfestival

Den 23. og 24. august arrangeres Scandiravia – en todagers utendørsfestival langs Mjøsas bredder. Scandiravia representerer hjertet av skandinavisk hard dance musikk med line-up som er 100 prosent nordeuropeisk. Scandiravia er en festival som spiller musikk innen Hardstyle, Hardcore, Rawstyle, Frenchore og Uptempo.

Glitterbar og nye venner 

For dem som ikke ønsker å være på dansegulvet hele dagen, finnes gode muligheter til å slappe av i chill out-området eller gå til en av salgsbodene og kjøpe noe godt å spise eller drikke. Denne festivalen er en arena for å finne nye venner – kanskje du finner en sommerflørt? Eller en venn for livet? På DNA sine festivaler er terskelen lav for å slå av en prat med en fremmed, og du kan komme alene hvis du vil.

I ekte ekte festival-ånd kan du ta turen innom glitterbaren for en total make-over. Her kan du oppfylle din villeste festivalfantasi og få glitter i både bart og skjegg.

Er du student eller russ?

Alle studenter og/eller russ får 25 prosent rabatt på alle festivalbilletter til Scandiravia. Ta med gjengen og møt oss på Innlandets villeste festival den 23. og 24. august.

Hardstyle DNA

Hardstyle DNA arrangerer store-og små raves i Norge. Vi spiller musikk innen Hardstyle, Hardcore, Rawstyle og Uptempo. Hard elektronisk musikk har lenge vært et undergrunnskonsept, som stadig blir mer populært på internasjonale klubber og festivaler.

Vi elsker harde kicks og heftig bass. Hardstyle DNA ønsker å være en plattform for norsk hardstyle og sammen vil vi skape et godt miljø for alle ravere i det norske land.

Les mer og finn flere arrangementer på hardstyle-dna.com

Tekst: Hardstyle DNA

Next article