Hjem » Bryllup » Den ultimate bryllupsweekenden i Trondheim
Sponset

På nye Britannia Hotel i Trondheim får du din viktigste dag i livet servert på et luksuriøst gullfat.

Alt ligger til rette for den ultimate bryllupsweekenden på luksuriøse Britannia Hotel i Trondheim. For etter å ha vært gjennom en betydelig renovering de siste årene, står hotellet nå mer enn rustet til å ta i mot gifteklare par som ønsker å feire kjærligheten og starten på resten av deres liv i grasiøse omstendigheter.

— Skal du gifte deg i Trondheim, står hotellets dedikerte bryllups- og event-team klare for at dagen skal overgå alle dine forventninger. Dette teamet inkluderer en av Norges aller dyktigste konditorer, to blomsterdekoratører som kan lage akkurat det dere har sett for dere av blomster til både seremonien og selskapet, og et prisbelønnet kjøkken – klare til å lage en meny og et måltid du aldri vil glemme. I salen passer våre våkne og dedikerte hovmestre på at alle detaljer er på plass, slik at du kan nyte festen og resten av kvelden, sier Ida Dønheim, restaurantdirektør i Britannia Hotel.

— Sjekker du inn natten før bryllupet eller selve bryllupsnatten, anbefaler vi en av våre signatursuiter med luksuriøse messing-badekar fra Catchpool & Rye, Carrara marmorbad og en fantastisk seng fra anerkjente Hästens som sikrer komforten. Om man ønsker kan man bli bortskjemt etter alle kunstens regler med vår 24-timers in-room dining meny, ingenting er som å nyte en 5-stjerners hotellfrokost i en tykk, myk badekåpe. Prikken over i’en er en avslappende behandling i Britannia Spa, tilføyer Dønheim.

Stort utvalgt av lokaler

Dønheim forteller også at hotellet tilbyr et stort utvalgt av bryllupslokaler både til vielsen og festmiddagen.

— Hotellet har lokaler til både små og store bryllupsfeiringer, med muligheter til alt fra 70 og 240 gjester på runde bord i Britannia Hall, og mellom 50 og 250 gjester i ikoniske Palmehaven. Historiske Wedel Jarlsberg er perfekt for de mer intime og personlige middagene og huser opptil 40 personer. Ønsker du kulinarisk perfeksjon i særklasse er Chambre Separéer med plass til 12 personer i Speilsalen det riktige valget.

Det nye Britannia Hotel er blitt et reisemål i seg selv. Med et stort og spennende restauranthus, med hele seks unike restaurant- og barkonsepter gir hotellet deres tilreisende gjester et bredt og populært sortiment med alt fra fine dining til mer uformelle restauranter.

For alle anledninger

— Hos oss finner du restauranter for alle anledninger. I sagnomsuste Speilsalen, ledet av verdensmester i kokkekunst og Bocuse d`Argent Christopher Davidsen blir du servert fine dining av ypperste klasse, mens du på Brasserie Britannia, Vinbaren, Britannia Bar og Jonathan grill kan oppleve en mer uformell setting.

Britannia er en total-leverandør, og tilbyr skreddersøm og femstjerners service fra planlegging til gjennomføring. De kan også være behjelpelige med alt fra frisør til å arrangere luksuriøs transport i deres egen Mercedes Maybach, eller i deres Britannia London Taxi.

— Dagen før bryllupet anbefales en get-together i vakre Vinbaren der man kan mingle omringet av over 10 000 flasker med vin, eller et sosialt og velsmakende måltid rundt de japanske grillbordene i Jonathan. Dagen derpå kan en avsluttende søndagsbrunch i Brasserie Britannia gi en vellykket finale på bryllupshelgen, sier restaurantdirektøren.

Totelrenovert

Britannia Hotel, som opprinnelig ble bygget i 1870, har nylig åpnet dørene på nytt etter det som må være en av de mest omfattende totalrenoveringene innen hotellbransjen i Skandinavia noensinne. Det ambisiøse prosjektet har strukket seg over tre år, og har kostet svimlende 1,2 milliarder. Som resultat har hotellet gjenreist seg, og på ny tegnet seg inn på det internasjonale kartet over luksuriøse femstjerners hotell.

— Vi har blitt medlem av den prestisjefylte grupperingen «The Leading Hotels of The World», der nåløyet for medlemskap er svært trangt. Denne gruppen inkluderer noen av verdens aller mest eksklusive hotell, blant annet The Ritz i London og Paris. Med andre ord kan du oppleve høy internasjonal standard midt i lille Trondheim, avslutter Dønheim. 

Av Peter André Gjerde, Director Of Marketing & Communication, Britannia Hotel

Neste artikkel