Hotellet har blitt til over en periode på 35 år, og har hele tiden vært eid av tre brødre. Den gamle badehusrestauranten i Fiskebäckskil var utgangspunktet. Deretter har rom for rom, og bygning for bygning blitt lagt til – med omtanke og varsom hånd. Brødrene har latt anlegget vokse i rolig tempo, inspirert av det lille fiskesamfunnets kraft og atmosfære. Allerede ved første øyekast vil du legge merke til hvor flott hotellanlegget smelter inn med øvrig bebyggelse i Fiskebäckskil.

Beliggenhet

Gullmarsstrand ligger så nærme havet du kan komme, på en brygge med utsikt over øyer og bukter i Gullmarsfjorden. Vår unike beliggenhet ved sjøen fremkaller en følelse av fullstendig ro og avslapning. Over pittoreske Fiskebäckskil hviler det et historisk sus fremkalt av gamle dagers sjøreiser og skip som har gått på grunn. En spasertur gjennom de brosteinsbelagte smågatene anbefales på det sterkeste.

Aktiviteter

I det øyeblikket du ankommer vil du forstå at dette er et sted for hvile, et sted for rekreasjon. Men når lysten melder seg har vi en bred palett med aktiviteter og opplevelser å velge mellom - både i nærheten og i området, på land og til havs. Eksempler på aktiviteter er golf, kajakk, hummer-, krabbe- og østerssafari; alle med overnatting. Vi tilbyr også temakonferanser og aktiviteter for større grupper, samtidig som vi tilbyr avslapning og nytelse i vårt spa «Sinnenes Havsbad» for både konferansegruppen og som en romantisk weekendopplevelse. Vårt «Sinnenes Havsbad» er vår måte å opprettholde badehustradisjonen på, gjennom å tilby en mer moderne utgave av «Kaldbadshus». Her nyter du badstuer med varierte temperaturer og en uforglemmelig sjøutsikt. Opplevelsen er like spektakulær vinter som sommer, året rundt.

Tilbud

Liten Gullmarsstrand: Overnatting i dobbeltrom, frokostbuffet, toretters middag, inngang til spaavdelingen «Sinnenes Havsbad» og lån av badekåpe og tøfler fra sek 1155 per person.

Stor Gullmarsstrand: Overnatting i dobbeltrom, 2 x frokostbuffet, én lunsj, 2 x 2-retters middag, inngang til spa-avdelingen «Sinnenes Havsbad» og lån av morgenkåpe og tøfler fra sek 2355 per person.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om spesialtilbud: