Sophie Elise ligger på rundt 90 reisedøgn i året.

– Dette innebærer både reising i forbindelse med bloggen, og egne private reiser, forteller bloggeren.

I 2016 lanserte Sophie Elise en selvbiografi, «Forbilde». I forbindelse med denne boklanseringen har hun reist landet rundt på boksigneringer og for å holde foredrag.

– Jeg reiser en del innenlands for å holde foredrag og når jeg er på bokturné. Tidligere reiste jeg også ofte rundt som DJ på ulike eventer, sier Sophie Elise.

Hjemsted som favorittdestinasjon

Med mange reiser innad i Norge, får Sophie Elise oppleve mange flotte destinasjoner, men hun forteller at det er få steder som kan måle seg med hjemstedet Harstad.

- Jeg må jo nesten si at Harstad er min favorittdestinasjon, siden det er der jeg kommer fra. Ikke bare er det fantastisk nydelig, men byen begynner virkelig å ta seg opp med restauranter som er verdt et besøk. Eller ti. Og jeg er kresen på valg av restauranter, så det sier sitt!

Men det er ikke bare Harstad som bloggeren lar seg fascinere av. En del av jobbreisene hennes innebærer også å holde sminkekurs. Det var spesielt en av de reisene Isachsen husker godt.

– Jeg var på et lite sted som heter Ulsteinvik for ikke så lenge siden. Der skulle jeg holde sminkekurs, og reiste dit via Ålesund. Omgivelsene og naturen der er virkelig vakker!

Opplever mye via jobb

Selv reiser hun ikke så ofte på ferie i Norge, siden hun får oppleve mange steder via jobbreiser. I 2017 spilte hun inn en musikkvideo i Lofoten, til låten «All your friends», og det var ikke tilfeldig at innspillingen fant sted der.

- Jeg er ikke så ofte på ferie i Norge, men jeg valgte Lofoten da jeg spilte inn musikkvideo. Det var både fordi det ga et visuelt vakkert uttrykk, og fordi jeg fikk meg en liten «ferie» der. Det er nok den reiseopplevelsen som har betydd mest for meg. Det var veldig spesielt å vise midnattssolen til vennene mine fra sør for første gang. Hele himmelen ble farget rosa, og vi stod der og tenkte «wow, tenk at dette er landet vi bor i».

Liker de små, rolige stedene

Med mange reisedøgn i året, har Sophie Elise etter hvert blitt mer oppmerksom og kresen til valgene hun tar når hun skal reise.

- Jeg har blitt ganske kresen, og ønsker å ha det så fint som mulig. Jeg sjekker alltid om det er noen gode tilbud på litt mer eksklusive eller spesielle hoteller, slik at jeg får en mer annerledes opplevelse.

Med en hektisk hverdag med foredrag, bildeseanser og diverse medieoppdrag, synes Sophie Elise det er behagelig å reise til mindre steder, hvor det ikke skjer så mye hele tiden.

 - For meg er det ikke viktig at det skal skje mye på de stedene jeg reiser til, for det opplever jeg hele tiden i hverdagen. Derfor liker jeg de små stedene, gjerne med mye fin natur. I julegave fra mamma fikk jeg en reise til Manshausen i Nord-Norge. Det har vært på ønskelisten en stund, så det blir herlig å endelig få reise dit. Tenk å feriere så nydelige steder i sitt eget land, og heller ikke så langt unna der jeg kommer fra.