En av de som liker å starte dagen med knekkebrød, er Marit Røttingsnes Westlie, også kjent som Fru Timian, en av Norges største matbloggere. Frokost er en viktig start for Marit.

- Jeg er helt avhengig av en god frokost for å komme i gang med dagen. Syv dager i uken spiser jeg meg alltid skikkelig god og mett til frokost – og har gjerne Ryvita knekkebrød på frokostbordet.

Når noe er sunt er det også fint at det kan smake godt. Ryvita er full av gode kornsorter med masse smak.

- Mat må smake godt! Så lenge som jeg har et valg, tenker jeg at livet er for kort til å spise mat som ikke smaker godt. Jeg er veldig glad i Ryvita Sesam. Jeg liker grovheten og at det er sprøtt og luftig. Jeg synes det er skikkelig godt med Ryvita med smør og hvitost på! Og gjerne et godt syltetøy oppå der.

Lyst til å prøve en ny vri? Prøv Fru Timians varme osteknekkebrød!

 

Pizzaknekkebrød

Du trenger:

  • 3 Ryvita Sesam knekkebrød
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ss vann
  • 1 ts tørket oregano
  • 3 skiver hvitost, gjerne en smaksrik variant

Slik gjør du:

  • Rør sammen tomatpuré, vann og halvparten av den tørkede oreganoen. Fordel tomatsausen over knekkebrødene og legg over en skive med ost. Dryss over resten av oreganoen.
  • Stekes i cirka tre minutter på 225 grader varmluft eller gratinering med grill, til osten har smeltet.

Finn flere spennende oppskrifter på www.frutimian.no